Nejprodávanější tituly - červen 2020
medicína

Manuální medicína, 5. rozšířené vydání - 11%
Tato kniha je jedním z nejoblíbenějších praktických průvodců a návodů pro všechny lékaře, kteří se ve své praxi setkávají s pacienty trpícími vertebrogenními poruchami.
medicína

Manuální medicína, 5. rozšířené vydání

626 Kč
556 Kč
Muž s nádherným hlasem
(1x)
Známá americká psychoterapeutka a socioložka Lillian B. Rubin vybrala ze své praxe několik terapeutických příběhů, které pro ni byly náročné, stály jí hodně sil.
medicína

Muž s nádherným hlasem

134 Kč
Proč? - 11%
České vydání vzpomínek Any Milić Peclové, manželky Oldřicha Pecla, českého právníka, podnikatele a člena protikomunistické opozice, který byl po únorovém převratu v procesu s Miladou Horákovou a dalšími v roce 1950 odsouzen k trestu smrti a popraven.
medicína

Proč?

324 Kč
288 Kč
Terapeutické využití tejpování - 11%
Kniha přináší komplexně zpracovanou problematiku tejpování.
medicína

Terapeutické využití tejpování

314 Kč
279 Kč
Císařský řez - 11%
V mnoha zemích světa se dnes alespoň jedno dítě ze čtyř rodí císařským řezem. Toto je první kniha, která se zabývá všemi klíčovými otázkami spojenými s tímto zákrokem.
medicína
Ukázky

Císařský řez

306 Kč
272 Kč
Jemný porod, jemné mateřství - 11%
Kniha Jemný porod, jemné mateřství stojí na pečlivém výzkumu, je prodchnuta hlubokou lidskostí a napsána kultivovaným jazykem.
medicína
Ukázky

Jemný porod, jemné mateřství

446 Kč
396 Kč
Krátký výlet po lidském vědomí
Kniha vznikla na základě tzv. Reithových přednášek, k nimž je již přes 60 let každý rok vyzván jeden významný světový vědec.
medicína

Krátký výlet po lidském vědomí

89 Kč
Molekulární genetika pro bioanalytiky - 20%
V oblasti molekulární genetiky lze od nástupu nového milénia pozorovat velké pokroky ve vyšetřovacích metodách. Stěžejními momenty tohoto rozvoje byly: dokončení projektu Lidský genom, aplikace čipové technologie a sekvenování nové generace.
medicína
Ukázky

Molekulární genetika pro bioanalytiky

240 Kč
192 Kč
Psychoanalytická diagnóza - 11%
(1x)
Kniha Nancy McWilliamsové představuje jeden z mála textů, který zpřístupňuje psychoanalytické teorie osobnosti i začínajícím praktikům na poli dynamické psychoterapie.
medicína

Psychoanalytická diagnóza

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 189 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>