Nejprodávanější tituly - červen 2020
medicína

Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
medicína

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
Ošetřovatelství založené na důkazech - 20%
Odborná publikace seznamuje českou ošetřovatelskou veřejnost se základními principy ošetřovatelství založeného na důkazech (Evidence Based Nursing) – obsahuje základní charakteristiky, proces a výuku principů EBN.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství založené na důkazech

169 Kč
135 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
medicína

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Rodina a rodinná terapie - 11%
Jedna ze stěžejních knih zakladatele strukturální terapie, v níž jsou rozebrány základní myšlenky tohoto směru rodinné terapie.
medicína

Rodina a rodinná terapie

329 Kč
292 Kč
Biosyntéza - 20%
Biosyntéza je komplexní somaticky orientovaná psychoterapeutická metoda založená na spojení poznatků západní psychologie o psychosomatických blocích a východního učení o energetických drahách.
medicína
Ukázky

Biosyntéza

125 Kč
100 Kč
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
medicína

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
medicína
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
medicína

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Hodnocení kvality života - 20%
Je ojedinělou odbornou publikací, která zpracovává problematické oblasti měření kvality života specifické pro ošetřovatelství. V rámci něho je kvalita života vymezená jako výsledek a ukazatel ošetřovatelské péče.
medicína
Ukázky

Hodnocení kvality života

212 Kč
170 Kč
Fyzikální terapie - 11%
Autoři přinášejí v publikaci souhrn moderní teorie fyzikální léčby a algoritmů jejího racionálního předepisování jak pro lékaře, tak pro fyzioterapeuty.
medicína

Fyzikální terapie

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 189 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>