Nejprodávanější Kniha - červen 2020
fantasy

Skycircus
When a travelling skycircus arrives in Brackenbridge, Lily and Robert can't wait to step aboard... But there's something sinister about the hybrid children who appear as part of the act.
fantasy

Skycircus

207 Kč
Snoubenci zimy
(1x)
První díl úspěšné fantasy ságy o světě plovoucích nebeských ostrovů. Kdysi dávno, během katastrofy zvané Velký třesk, se svět rozpadl na plující nebeské ostrovy zvané archy.
fantasy
Ukázky

Snoubenci zimy

432 Kč
Faja
(9x)
Druhý díl pentalogie Naslouchač. Návrat do temného světa, kde se na pravdu a naději už téměř zapomnělo.
fantasy
Ukázky

Faja

404 Kč
Jméno větru
(2x)
Kvothův příběh - od jeho dětství strávené ve skupině potulných herců, přes léta prožitá jako polodivoký sirotek na ulicích zločinem prolezlého města až po drzý a nepřehlédnutelný vstup do obtížného a nebezpečného studia magie na slavné Univerzitě.
fantasy
Ukázky

Jméno větru

619 Kč
Naslouchač
(11x)
První díl pentalogie Naslouchač. Původní česká fantasy z fascinujícího temného světa, kde se na pravdu a naději téměř zapomnělo.
fantasy
Ukázky

Naslouchač

359 Kč
Puzzle
(1x)
Třetí díl tetralogie Kde lišky dávají dobrou noc Chaima Cigana, za nímž se skrývá prozaik a dramatik Karol Sidon, je široce rozehraným příběhem, jehož hrdinové se pokoušejí pochopit důsledky experimentu, který byl na počátku pohybu v čase...
fantasy

Puzzle

359 Kč
Démon z East Endu
(2x)

První díl cyklu

samostatných steampunkových románů s detektivní

zápletkou ze světa alternativního viktoriánského Londýna.

fantasy

Démon z East Endu

338 Kč
Fergus a létající kůň
(3x)
První z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella.
fantasy

Fergus a létající kůň

203 Kč
Alenka v kraji divů a za zrcadlem
Zcela výjimečné dílo anglického matematika a logika z Oxfordské univerzity Lewise Carrolla vyprávějící příběh zvídavé Alenky, která spadne do králičí nory a na jejím dně objevuje zcela podivuhodnou zemi, zná snad každý.
fantasy

Alenka v kraji divů a za zrcadlem

449 Kč
42 dnů
Dvanáctiletý Saša a jeho mladší bratr Jacob jsou nadšení, když je rodiče před koncem školního roku odvezou na prázdniny. Odhalte, co se skrývá v tajemném zámku!
fantasy

42 dnů

224 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 220 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 22 > >>