Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
dům a zahrada

Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
dům a zahrada
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
dům a zahrada
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Pěstujeme a tvarujeme bonsaje - 20%
Kniha je napsána v prvé řadě pro běžného pěstitele. Reaguje na stále rostoucí zájem o východoasijské zahrady, jejichž součástí bonsaje nepochybně jsou.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme a tvarujeme bonsaje

101 Kč
81 Kč
Včelařské byliny - 20%
O medu se tvrdí, že má léčivé účinky, v této knize se dozvíte, které účinné látky se do medu z bylin dostávají a jaké mají jednotlivé medy vlastnosti.
dům a zahrada
Ukázky

Včelařské byliny

127 Kč
102 Kč
Podlahy - 20%
Potřebuje váš byt či dům novou podlahu? Rozhodujete se, zda oslovit odbornou firmu, nebo se pustit do stavby či opravy svépomocí?
dům a zahrada
Ukázky

Podlahy

101 Kč
81 Kč
Sauna - 20%
Kniha je určená všem zájemcům o stavbu či zřízení sauny i o vlastní saunování.
dům a zahrada
Ukázky

Sauna

149 Kč
119 Kč
Suchomilné trvalky - 20%
Knížka by měla obsáhnout problematiku pěstování suchomilných rostlin, tedy rostlin s nižšími nároky na závlahu, které jsou vhodné k pěstování na suchých místech a také na chalupách a v zahradách, kde není možné zabezpečení pravidelné zálivky.
dům a zahrada
Ukázky

Suchomilné trvalky

149 Kč
119 Kč
Okrasné trávy - 20%
Hledáte-li přizpůsobivou rostlinu, nenáročnou na podmínky a údržbu, proměnlivou během roku, soliteru s jemnou texturou nebo nerušivý dynamický doplněk ve výsadbách, pak je okrasná tráva tím pravým prvkem pro vaši zahradu.
dům a zahrada
Ukázky

Okrasné trávy

149 Kč
119 Kč
Zahradní krby a grily I - 20%
Kniha je určena těm, pro které je zahrada místem oddychu a společenských setkání, lidem, kteří si stavby provádějí sami i kteří si nechávají profesionálně zhotovit "oheň v zahradě".
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní krby a grily I

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 49 položek
<< < 1 .. 3 4 5