Nejprodávanější Kniha - červen 2020
povídky

Překroč ten stín
(1x)
Můžeme žít v pohodlných mantinelech, v sociální bublině, mezi svými, anebo překročit svůj stín a utkat se s jiným světem, tolik odlišným od toho našeho. O to se pokoušejí hrdinové této povídkové knihy.
povídky

Překroč ten stín

221 Kč
Takový pěkný pár
Výbor z časopiseckých povídek, sestavených do chronologického cyklu od let jinošství přes dospívání a první lásky až k manželství, je zároveň zrcadlem autorových osudů.
povídky

Takový pěkný pár

359 Kč
Divoké karty II.
(1x)
Mimozemská nákaza udeřila krátce po skončení druhé světové války. Devadesát procent nakažených zemřelo. U některých přeživších se však vyvinuly mimořádné schopnosti, jiní skončili těžce postižení.
povídky
Ukázky

Divoké karty II.

268 Kč
Hanbaté příběhy
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
povídky

Hanbaté příběhy

269 Kč
Laskonky
Proč si neustále obouváme boty, které přece vždycky tlačily… Může existovat nevěra, která nezraňuje? Opravdu lze mít sex bez závazků? A kdy přijde po střídavé péči i střídavá povinnost a role rodičů se konečně vyrovnají?
povídky

Laskonky

224 Kč
Matka vzala roha
Vedle základní dějové linie, která je rámována působivým příběhem matky, vykresluje Dutka jeden lidský úděl prostřednictvím miniatur, zachycením jedinečného konkrétního zážitku, situace, nálady. Právě v tom spočívá dar jeho vyprávění.
povídky
Ukázky

Matka vzala roha

177 Kč
O čem mluvíme, když mluvíme o lásce
(2x)
Závěrečným, pátým svazkem Carverových povídek je původní sbírka z roku 1981.
povídky

O čem mluvíme, když mluvíme o lásce

269 Kč
Sběratel dýmek
Mrazivý příliv ve Fjordu Mrtvého muže vynáší na břeh dýmky z různých koutů světa. Každá dýmka je opředena vlastní historií, která čtenáře zavádí do carského Ruska, na dalekou Sibiř, ale také do předválečného Berlína nebo na pobřeží jižní Afriky.
povídky
Ukázky

Sběratel dýmek

220 Kč
Tohle je skutečnost
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
povídky

Tohle je skutečnost

313 Kč
Amazonské Medy - 59%
Soubor povídek, který se podstatně odlišuje od autorovy dosud známé převážně básnické tvorby, nám připomíná pohádkový svět a jako takový jistě dokáže přimět k zamyšlení nejen dospělého, ale i dětského čtenáře.
povídky

Amazonské Medy

215 Kč
89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 106 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 11 > >>