Nejprodávanější Kniha - červen 2020
romány

Krabice živých
(2x)
Frýdův román je jedním z těch mála děl, která ukazují odboj v nacistických koncentračních táborech z třídního hlediska politicky myslícího vězně. Jedno z nejpůsobivějších a také nejčastěji překládaných děl české poválečné moderní prózy.
romány

Krabice živých

404 Kč
Návrat na panství Tyringham
Příběh o velkých vášních, sžíravé nenávisti a tajných milostných pletkách připomínající oblíbený seriál Panství Downton.
romány

Návrat na panství Tyringham

296 Kč
Přítelkyně
Tři ženy, tři přítelkyně, tři osudy, které spojuje touha po sebenaplnění a smysluplném životě
romány

Přítelkyně

296 Kč
Šok z pádu
Půvabný, smutný a citlivě uchopený příběh, psaný s nadhledem inteligentním klukem, který si ze sebe umí udělat legraci.
romány
Ukázky

Šok z pádu

268 Kč
Boží hora
(1x)
Knihu Boží hora může čtenář vnímat jako jakousi fotografii už zmizelé Neapole, ale také jako hluboký alegorický příběh se silným poetickým nábojem.
romány

Boží hora

170 Kč
Království stínů
Království stínů Michaela Stavariče je napínavý román plný bizarních detailů a černého humoru, ve kterém se vypráví o zabíjení, uctívání masa, dětských láskách a neklidných časech.
romány

Království stínů

269 Kč
Sedm bláznů
(2x)
Román Sedm bláznů (1929) zobrazuje Argentinu na okraji propasti. Monstrózní svět hemžící se snílky, revolucionáři a potenciálními diktátory může být vnímán jako Arltovo zlověstné proroctví trýznivého vývoje země ve 20. století.
romány

Sedm bláznů

207 Kč
Hřích andělů
Janet Beerbaumová by pro své syny udělala úplně všechno. Kvůli dvojčatům Maxmiliánovi a Mariovi se před lety dokonce vzdala své velké lásky. Ale jednoho dne neočekávaná katastrofa otřese životem všech členů rodiny...
romány

Hřích andělů

268 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Poste restante
(5x)
Autobiograficky laděná kniha, která nám nechává nahlédnout do zákulisí slavné německé spisovatelské rodiny Mannů. Kniha představuje unikátní, autorem počeštělou a přepracovanou verzi textu, který z podnětu nakladatelství Rowohlt původně napsal německy.
romány

Poste restante

293 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 71 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>