Nejprodávanější Kniha - červen 2020

Chybný protokol - 11%

„Koho by kdy napadlo, že bezcitný stroj na zabíjení bude čelit tolika morálním dilematům?“ Bezcitný stroj na zabíjení, kterého čtenáři této sci-fi sérii znají pod jménem Robokat, se opět vrhá do víru dobrodružství a nebezpečných situací.

Chybný protokol

224 Kč
199 Kč
Jací jsou? - Dánové - 11%
Chcete poznat dánskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Dánů. Dozvíte se, čím žijí, jak se baví a co je pro ně důležité.

Jací jsou? - Dánové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Kanaďané - 11%
Nový zábavný průvodce popisuje povahu a životní styl Kanaďanů. Dočtete se detaily z jejich každodenního života, čím žijí, čemu věří, jak funguje rodina, škola a společnost.

Jací jsou? - Kanaďané

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Němci - 11%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.

Jací jsou? - Němci

134 Kč
119 Kč
Jak porozumět aplikované behaviorální analýze - 11%
Aplikovaná behaviorální analýza (ABA) je založena na předpokladu, že chování jedince lze ovlivnit změnami v prostředí a zpevňujícími důsledky daného chování.

Jak porozumět aplikované behaviorální analýze

297 Kč
264 Kč
Jeden rok v životě včely - 11%
Nahlédni s námi do včelího úlu! Budeme pozorovat pilné včelky zblízka a zjistíme, co vše se v úlu děje. Každá jednotlivá včelka má totiž svůj důležitý úkol: od výchovy nováčků přes stavbu plástů až po sběr nektaru a pylu.
Ukázky

Jeden rok v životě včely

314 Kč
279 Kč
Julie z vlčí smečky - 11%
Jean Georgeová ve svém vyprávění zachytila méně běžné proměny života Eskymáků v 2. polovině 20. století, zvyky zvířat, strasti dospívání, a všechny tyto prvky skloubila do napínavého dobrodružství, které je především dojemným příběhem o lásce.

Julie z vlčí smečky

267 Kč
238 Kč
K čemu je nočník? - Kuk pod okénko - 11%
K čemu je nočník, proč ho potřebujeme a jak se používá? Velkou změnu v podobě přechodu na nočník můžete svému dítěti vysvětlit různě, například pomocí jednoduché knížky.

K čemu je nočník? - Kuk pod okénko

224 Kč
199 Kč
Kapřík Metlík a naděje
Metlík se vrací do řeky, v níž se od bělice Niny dozví, že ho v daleké přehradě hledají rodiče. Najde Metlík svou maminku a svého tatínka? Při putování ho neopouštějí jeho věrní kamarádi Šupinka s Břéťou a také naděje...

Kapřík Metlík a naděje

179 Kč
Každý dům má doma - 11%
Jednoduché verše Michala Černíka a dětem blízké obrázky Heleny Zmatlíkové seznamují nejmenší děti s rodinou a základními činnostmi, které doma dítě provázejí. Leporelo vhodné pro děti od 3 let.

Každý dům má doma

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>