Nejprodávanější knihy - červen 2020

Hlavou státu z Boží milosti
(1x)
Kniha představuje neotřelý soubor třinácti významných kapitol z dějin Koruny české. Jednotlivé kapitoly jsou spjaty s postavami českých králů a královen, které zanechaly nejvýraznější a nejtrvanlivější stopu ve vývoji...

Hlavou státu z Boží milosti

44 Kč
Hry na rozvoj verbální komunikace - 11%
Kdo si hraje, nezlobí a navíc se může hrou něco nového naučit. Kniha nabízí 107 nejlepších komunikačních her, které udělají z rozvoje řeči zábavu!

Hry na rozvoj verbální komunikace

314 Kč
279 Kč
Hurvínkova nedělní chvilka pandemie - 12%
Hurvínkova poučení o tom, proč nosit roušku od ouška až k oušku, že neposedný vir může být na tyči v autobuse i u cizího kluka v puse a že je třeba mýt si ruce nejen když přijdeš zvenku, ale i když jsi hladil svoji fenku.

Hurvínkova nedělní chvilka pandemie

59 Kč
52 Kč
Hvězdné karty Lindy Goodman - 6%
(1x)
Kniha a 33 divinačních karet inspirovaných astrologickým a numerologickým učením Lindy Goodman.

Hvězdné karty Lindy Goodman

280 Kč
263 Kč
Chybný protokol - 11%

„Koho by kdy napadlo, že bezcitný stroj na zabíjení bude čelit tolika morálním dilematům?“ Bezcitný stroj na zabíjení, kterého čtenáři této sci-fi sérii znají pod jménem Robokat, se opět vrhá do víru dobrodružství a nebezpečných situací.

Chybný protokol

224 Kč
199 Kč
Jací jsou? - Dánové - 11%
Chcete poznat dánskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Dánů. Dozvíte se, čím žijí, jak se baví a co je pro ně důležité.

Jací jsou? - Dánové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Kanaďané - 11%
Nový zábavný průvodce popisuje povahu a životní styl Kanaďanů. Dočtete se detaily z jejich každodenního života, čím žijí, čemu věří, jak funguje rodina, škola a společnost.

Jací jsou? - Kanaďané

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Němci - 11%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.

Jací jsou? - Němci

134 Kč
119 Kč
Jak porozumět aplikované behaviorální analýze - 11%
Aplikovaná behaviorální analýza (ABA) je založena na předpokladu, že chování jedince lze ovlivnit změnami v prostředí a zpevňujícími důsledky daného chování.

Jak porozumět aplikované behaviorální analýze

297 Kč
264 Kč
Jeden rok v životě včely - 11%
Nahlédni s námi do včelího úlu! Budeme pozorovat pilné včelky zblízka a zjistíme, co vše se v úlu děje. Každá jednotlivá včelka má totiž svůj důležitý úkol: od výchovy nováčků přes stavbu plástů až po sběr nektaru a pylu.
Ukázky

Jeden rok v životě včely

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>