Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
sci-fi

Válka s Mloky
(3x)
Námořník českého původu objeví v Tichém oceánu zvláštní druh učenlivého, obřího mloka. Lidé zneužijí schopností těchto tvorů a zotročí celý mločí druh. Mloci se však přiučí i špatným lidským stránkám a začnou mít dobyvatelské choutky.
sci-fi
Ukázky

Válka s Mloky

49 Kč
Abaddonova brána
(2x)
Třetí kniha ze série Expanze. Kniha získala cenu Locus v kategorii nejlepší science-fiction román roku 2013. Hlasovali čtenáři stejnojmenného amerického odborného časopisu.
sci-fi
Ukázky

Abaddonova brána

199 Kč
Kalibánova válka
(2x)
Druhá kniha ze série Expanze. Na Ganymedu, obilnici vnějších planet, je příslušnice Marťanské vesmírné pěchoty svědkem zmasakrování své čety nestvůrným supervojákem. Na Zemi se vlivná politička snaží zabránit meziplanetárnímu válečnému konfliktu.
sci-fi
Ukázky

Kalibánova válka

199 Kč
JFK 30 - Přežít
Šumavskými hvozdy zní zvuky motorových pil, pod kořeny prastarých smrků se probouzí armáda hladových zmutovaných brouků a paní Šubrtová peče borůvkový koláč…
sci-fi
Ukázky

JFK 30 - Přežít

129 Kč
Keltská brána
Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse. Po nekonečných válkách zavládlo Století míru, které už trvá šest let. Pro Oggerda však (jak říká jeho přítel Gowery) "není míru pod lipami". Napínavý sci-fi román.
sci-fi
Ukázky

Keltská brána

144 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 85 položek
<< < 1 .. 7 8 9