Nejprodávanější tituly - červenec 2020
romány

Polštář
(2x)
Hořkosladký román o složitých rodinných vztazích a moderní Americe. Výtečné čtení pro každého, od univerzitního profesora po švadlenu.
romány
Ukázky

Polštář

340 Kč
Revoluce!
Revoluce! je absurdní románová groteska. Nevychází ze skutečnosti, ať historické či soudobé, odehrává se na vymyšlených místech v neurčeném čase. Reálně se však snaží upozornit na to, jak je nesmyslné řešit zapeklité dějinné okamžiky násilím.
romány

Revoluce!

260 Kč
Nejvíc sexy chlap
Jiskřivě úsměvný milostný příběh z prostředí právníků a herců v současném americkém LA.
romány

Nejvíc sexy chlap

260 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
Boží hora
(1x)
Knihu Boží hora může čtenář vnímat jako jakousi fotografii už zmizelé Neapole, ale také jako hluboký alegorický příběh se silným poetickým nábojem.
romány

Boží hora

170 Kč
Kniha šepotů

Příběhy generace našich dědů mohou být stále poutavé a v mnohém aktuální, jak dokazuje i vyprávění rumunského Arména Varujana Vosganiana (anebo také arménského Rumuna) Kniha šepotů.

romány

Kniha šepotů

241 Kč
Sněží, sněží...
Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány...
romány
Ukázky

Sněží, sněží...

269 Kč
Schindlerův seznam
(1x)
Román sugestivně líčí vývoj a střety individualit – obětí, pasivních účastníků a iniciativních vykonavatelů – zapojených do obrovité byrokratické mašinerie zla. Steven Spielberg použil motivy románu pro natočení slavného stejnojmenného filmu.
romány

Schindlerův seznam

134 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 98 položek
<< < 1 .. 8 9 10