Nejprodávanější tituly - červenec 2020
romány

Sestry Springovy
Děvčata Springova vyrůstají na vojenské základně v New Orleans. Každá ze sester je úplně jiná a všechny dohromady představují živelnou pohromu.
romány

Sestry Springovy

269 Kč
Spřízněná duše
(1x)
Hope Andersonová stojí na své životní křižovatce. Je jí třicet šest, s přítelem chodí již šest let a svatební plány jsou v nedohlednu.
romány

Spřízněná duše

269 Kč
Úplně cizí lidé
(2x)
Novinka autorky světových bestsellerů Sedmilhářky a Manželovo tajemství! Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny.
romány

Úplně cizí lidé

359 Kč
Velký Gatsby
(3x)
Velký Gatsby - jedno z nejznámějších děl moderní americké literatury - má roku 2013 hned dve premiéry: dílo vychází v novém, moderním překladu Martina Pokorného a do kin přichází hvězdná filmová adaptace.
romány

Velký Gatsby

296 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Báječná léta pod psa
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu.
romány

Báječná léta pod psa

323 Kč
Kroky v dešti
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
romány

Kroky v dešti

269 Kč
Mrtvá schránka
Vypravěčem románu Mrtvá schránka je mladý muž, který po divokém dospívání vstoupil do cizinecké legie a nyní si obstarává peníze tím, že do pečlivě vybudované sítě schránek posílá z Jižní Ameriky tenoučké obálky s důkladně zabaleným bílým práškem.
romány
Ukázky

Mrtvá schránka

179 Kč
Nevyvážený pár
Dívám se na muže, kterého miluji. Nacházíme se na pokraji katastrofy. Zdá se, že se usmívá ze spánku, a mě najednou přepadne touha udusit ho polštářem. Tato slova patří Angelice Lagermarkové, kadeřnici Salonu d’Amour ve Visby.
romány

Nevyvážený pár

314 Kč
Odsouzené město
Andrej Voronin přistupuje na nabídku zúčastnit se podivného a blíže neidentifikovaného Experimentu. Ocitá se v podivném Městě, sevřeném mezi bezednou propastí a nekonečně vysokou zdí a obývaném lidmi z nejrůznějších období 20. století.
romány
Ukázky

Odsouzené město

209 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 94 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>