Nejprodávanější tituly - červenec 2020
povídky

Povídky jazzového věku - 6%
Sbírka obsahuje jedenáct fantaskních a parodických povídek, arabesek, črt a jednoaktovek, včetně proslaveného "Podivuhodného případu Benjamina Buttona", a představuje první úplné vydání Fitzgeraldovy druhé povídkové sbírky.
povídky

Povídky jazzového věku

253 Kč
238 Kč
Šamara - 11%
Drsný a často nelítostný - takový je v zásadě svět významné současné ruské autorky Svetlany Vasilenko (autorka úspěšné knihy Blběnka). V této povídkové sbírce se opět setkáváme s nepřikrášleným prostředím současného sovětského Ruska.
povídky

Šamara

260 Kč
231 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Kriminálník - 6%
Hrdina knihy je po letech propuštěn z vězení a hodlá radikálně změnit svůj život. Jeho vyprávění přeskakuje v čase z minula do budoucna a stává se originální, vtipnou a satirickou kritikou amerického kapitalismu.
povídky
Ukázky

Kriminálník

219 Kč
206 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

povídky

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Moje cesta ke svobodě - 11%
Sborník Moje cesta ke svobodě vyšel u příležitosti 3. ročníku stejnojmenné literární soutěže pro klienty drogových služeb.
povídky

Moje cesta ke svobodě

179 Kč
159 Kč
Povídky - 11%
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
279 Kč
Zlatý brouk/The Gold-Bug - 11%
Tajemná povídka vychází jako čtvrtý svazek v bilingvním provedení dárkové edice Kanapka.
povídky

Zlatý brouk/The Gold-Bug

124 Kč
110 Kč
Beton, kosti a sny - 11%
(1x)
Tento sborník je výběrem toho nejlepšího, co za tu dobu autor napsal. Každá z povídek je sklíčkem pestré mozaiky - jedna vás zamrazí, druhá překvapí a třetí zanechá prchavou lítost. Některé jsou poetické, další napínavé či dobrodružné.
povídky

Beton, kosti a sny

178 Kč
158 Kč
Dámy z Grace Adieu - 6%
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
povídky

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
223 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 119 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>