Nejprodávanější tituly - červenec 2020
medicína

Obecná onkologie - 20%
Kniha obsahuje obecně zaměřené kapitoly o etiologických faktorech a možnostech prevence maligních onemocnění.
medicína
Ukázky

Obecná onkologie

270 Kč
216 Kč
Propedeutika - 20%
Propedeutika vnitřního lékařství by měla být pouze průpravou k systematickému studiu, v níž se má student seznámit se základními principy vyšetřování nemocného. Ty jsou základním předpokladem pro diagnostiku vnitřních chorob.
medicína
Ukázky

Propedeutika

290 Kč
232 Kč
Předlékařská první pomoc - 20%
Každý z nás by ji měl znát, každý z nás ji ve svém životě bude pravděpodobně někdy potřebovat a nikdo nevíme, kdy to bude - kdy naše znalosti a pohotová reakce zachrání lidský život.
medicína
Ukázky

Předlékařská první pomoc

135 Kč
108 Kč
Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
medicína
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Úvod do ergoterapie - 20%
Publikace je koncipována jako základní učebnice k odborným ergoterapeutickým předmětům v Bc. programech na VŠ, ale je také vhodnou učebnicí pro další nelékařské obory a pracovníky v oboru.
medicína
Ukázky

Úvod do ergoterapie

339 Kč
271 Kč
Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence - 20%
Publikace je určena studentům a sestrám oboru ošetřovatelství a porodní asistence. Jsou v ní zdokumentovány vybrané ošetřovatelské postupy od jejich prvního uvedení až po moderní současnost.
medicína
Ukázky

Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence

220 Kč
176 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
medicína

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Koktavost - 11%
Přehled poruch plynulosti řeči a východiska pro jejich hodnocení, současné poznatky o příčinách a vývoji koktavosti, pravidla a metody pro její diagnostiku.
medicína

Koktavost

482 Kč
428 Kč
Komunikace s dětským pacientem - 20%
Kniha se zabývá problematikou komunikace se zdravým i nemocným dítětem ve všech jeho vývojových obdobích. Je zaměřena na specifika komunikace s dětským pacientem při výskytu různorodých onemocnění a postižení.
medicína
Ukázky

Komunikace s dětským pacientem

246 Kč
197 Kč
Spektrum poruch příjmu potravy - 20%
Kniha je výsledkem dlouhodobé klinické a výzkumné práce editorky, vynikající české odbornice na poruchy příjmu potravy, a spolupracujících odborníků, především lékařů a psychologů.
medicína
Ukázky

Spektrum poruch příjmu potravy

458 Kč
366 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 164 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>