Nejprodávanější tituly - červenec 2020
medicína

Technika masáže v rehabilitaci - 14%
Klasická masáž patří k nejstarším léčebným prostředkům a je pevnou součástí moderní fyzioterapie. V knize najdete všechny potřebné informace. Dvojbarevná učebnice je doplněná 208 obrázky, mnoha přehlednými tabulkami a slovníčkem.
medicína

Technika masáže v rehabilitaci

492 Kč
423 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
medicína
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Léčba inzulínovou pumpou pro praxi - 11%
Praktická příručka pro lékaře pečující o diabetiky léčené inzulínovou pumpou. Teoretická část shrnuje základy léčby diabetes mellitus. Obsahem druhé části jsou praktická doporučení týkající se léčby inzulínovou pumpou.
medicína

Léčba inzulínovou pumpou pro praxi

297 Kč
264 Kč
Vývoj resilience v dětství a dospělosti - 20%
Popsat vyčerpávajícím způsobem tak rozsáhlou a komplikovanou tematiku, jakou vývoj resilience bezesporu je, je velice obtížné. PhDr. Iva Šolcová, Ph.D., se o to s úspěchem pokusila.
medicína
Ukázky

Vývoj resilience v dětství a dospělosti

152 Kč
122 Kč
Terapeutická komunita - 20%
Terapeutická komunita je důležitou součástí léčby psychických a behaviorálních poruch. Renomovaný český autor nabízí čtenářům dokonalý přehled o obecném modelu terapeutické komunity.
medicína
Ukázky

Terapeutická komunita

467 Kč
374 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
medicína
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Porodnické operace - 20%
Kniha Porodnické operace navazuje na publikaci Technika porodnických operací, která byla vydána v roce 1998. Kolektiv autorů pod vedením prof. MUDr. A. Doležala, DrSc., rozšířil, doplnil a aktualizoval danou tematiku.
medicína
Ukázky

Porodnické operace

421 Kč
337 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Abraham. Člověk a symbol
Společně s autory můžeme sledovat pohnutý osud Abrahama, člověka, který byl předurčen k tomu, aby se stal předzvěstí a symbolem všech utrpení a strádání, zkoušek a strastí, které postihly a stále postihují lidi jako jednotlivce a Židy jako kolektiv.
medicína

Abraham. Člověk a symbol

81 Kč
Návykové látky v těhotenství - 20%
Kniha se zabývá charakteristikou populace drogově závislých těhotných, důsledky užívání drog v těhotenství, vlivem jednotlivých skupin návykových látek na plod a průběh těhotenství a léčbou závislosti v tomto období.
medicína
Ukázky

Návykové látky v těhotenství

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 164 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>