Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
hudba

Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
Já, Elton John
Elton John je dlouhodobě nejúspěšnější zpěvák a skladatel všech dob. (Dosavadních) sedm dekád jeho života oplývá pozitivními i negativními zvraty. A nyní se dle vlastních slov rozhodl o svůj příběh podělit.
hudba

Já, Elton John

499 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
Těžkej nářez
(2x)
Řada profilů hudebníků, u nichž autor hledal odpověď na otázku, jací jsou ve skutečnosti.
hudba

Těžkej nářez

322 Kč
Písně v obleku
(2x)
Publikace přináší výběr 200 hudebních dvoulistů s výtvarně řešenou titulní stránkou. Zahrnuje písně Wericha a Voskovce, Vlasty Buriana a další filmovou, taneční, trampskou, kabaretní a vojenskou tvorbu, letité šlágry, trvalé hity i skladby vyhaslé.
hudba

Písně v obleku

171 Kč
Škola odhalení hlasu
Když autorka jako proslulá operní pěvkyně, která měla odmalička „zlato v hrdle“, ztratila hlas, pochopila, že v pedagogice zpěvu není něco v pořádku. Poznala, že je to především samotné pojetí hlasu a tónu jako něčeho hmotného.
hudba

Škola odhalení hlasu

288 Kč
Deep Purple & Rainbow
Deep Purple patří k nejvlivnějším a nejznámějším hardrockovým kapelám, které se vynořily z tavícího kotle všemožných hudebních směrů koncem šedesátých let.
hudba

Deep Purple & Rainbow

304 Kč
Harmonicky myslet a slyšet
Předkládaná učebnice je adresována posluchačům studia hudebních oborů na konzervatořích, na pedagogických a filozofických fakultách univerzit i dalším zájemcům o studium harmonie.
hudba

Harmonicky myslet a slyšet

277 Kč
... a to je blues
Antologie textů blues a o blues v sobě zahrnuje písňové texty, básně, drobné prózy, ukázka z rozhlasové hry nebo vzpomínky muzikantů, týkající se tohoto hudebního žánru.
hudba

... a to je blues

216 Kč
Dopisy o životě hudebním i lidském
Unikátní soubor 412 dopisů Josefa Suka adresovaných přátelům, členům rodiny, kolegům nebo nakladatelům včetně některých jejich odpovědí je možné číst jako kroniku života této klíčové skladatelské osobnosti české hudební moderny.
hudba

Dopisy o životě hudebním i lidském

491 Kč