Nejprodávanější audioknihy - červenec 2020
česká

Deník kastelána - 11%
(13x)
Co všechno se skrývá ve zdech aristokratických? Pětatřicetiletý Vik opouští velkoměsto a odchází na venkov, kde chce najít ztracený klid, obnovit víru ve smysl života a možná i sílu zachránit zhroucené manželství.
česká

Deník kastelána

251 Kč
223 Kč
Mezi tiárou a orlicí II. - 11%
(1x)
Ve druhém díle sledujeme mocenský vzestup knížete Vratislava II, jeho střety s ambiciozním polským knížetem i papežem až ke přelomové korunovaci.
česká

Mezi tiárou a orlicí II.

359 Kč
319 Kč
Mé cesty do hlubin mozku - 11%
(3x)
Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga. O životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí?
česká

Mé cesty do hlubin mozku

314 Kč
279 Kč
Medvídek Pú - 11%
(1x)
Klasické dětské vyprávění prokládané básničkami a písničkami vychází nově ve fantastickém, originálním podání Vojty Kotka.
česká

Medvídek Pú

314 Kč
279 Kč
Křišťálový klíč II. - 11%
(5x)
Druhý díl kroniky podnikavého sklářského rodu, jehož členové zažívají výšiny i prudké pády, vychází exkluzivně pouze jako audiokniha.
česká

Křišťálový klíč II.

359 Kč
319 Kč
Plachetnice na vinětách - 11%
(6x)
„Vězela jen ve svém příběhu a vnímala, že se za něj stydí a nemá chuť ho někomu vyprávět.“ Bude ženská v mém věku ještě někoho zajímat? dumá zas a znovu sedmačtyřicetiletá docentka literatury Marie, kterou okolnosti přiměly stáhnout se do izolace.
česká

Plachetnice na vinětách

305 Kč
271 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět - 11%
(1x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
česká

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

269 Kč
239 Kč
Všichni žijem v blázinci - 11%
(1x)
„Všichni žijem’ v blázinci,“ tvrdí renomovaný psychiatr a psychoterapeut Radkin Honzák, muž vzdělaný a také vtipný, který už padesát let naslouchá lidským strastem.
česká

Všichni žijem v blázinci

269 Kč
239 Kč
Zkouška neviny - 20%
(2x)
Když se ukáže, že Jack Argyle byl za vraždu své adoptivní matky odsouzen neprávem, všichni myslí na totéž. Kdo to udělal? A byl to někdo z členů rodiny?
česká
Ukázky

Zkouška neviny

299 Kč
239 Kč
Šikmý kostel - 11%
(32x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
česká

Šikmý kostel

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 316 položek
1 2 3 .. 32 > >>