Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
detektivky

Přes kočičí hřbet - 20%
(2x)
Hravě psaný román Simony Mahlerové-Šustkové vás vtáhne do děje hned od první kapitoly a rychlý sled událostí spolu s detektivní zápletkou vás udrží v napětí od začátku až do konce.
detektivky
Ukázky

Přes kočičí hřbet

99 Kč
79 Kč
Případ úzké dýky
(1x)
Úvodní část série dobrodružných historických detektivek, které se odehrávají na Velké Moravě.
detektivky
Ukázky

Případ úzké dýky

169 Kč
V lesích - 20%
(16x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství.
detektivky
Ukázky

V lesích

198 Kč
158 Kč
Žena v kleci - 20%
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
detektivky
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
143 Kč
Prolitá krev - 20%
(7x)
Za knihu Prolitá krev (2004) obdržela autorka Cenu za nejlepší švédský kriminální román.
detektivky
Ukázky

Prolitá krev

229 Kč
183 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 20%
(8x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

199 Kč
159 Kč
Olomoucký bestiář
(1x)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Olomoucký bestiář

199 Kč
Loupež v P. - 20%
Autor Pfanner I. vydal v roce 2006 v nakladatelství Petrklíč svou první knihu pod názvem Clicheaux - Vražda v K. Nyní předkládá čtenářům nevšední publikaci Loupež v P. Kruh Kruhu . Jde o shot-gun story, krátký literární útvar.
detektivky
Ukázky

Loupež v P.

139 Kč
111 Kč
Pražský rozparovač
Praha, konec 14. století. Nedávno založené Nové Město se bouřlivě rozrůstá, ale přitahuje nejen poctivé řemeslníky a kupce, nýbrž i zloděje, podvodníky a násilníky. Jakubu Protivovi však dělá starosti tajemný rozparovač, který vraždí lehké ženštiny.
detektivky
Ukázky

Pražský rozparovač

169 Kč
Znamení Jidáš
(3x)
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky.
detektivky
Ukázky

Znamení Jidáš

199 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 221 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>