Nejprodávanější tituly - červenec 2020
dům a zahrada

Border kolie pod lupou - 11%
Border kolie ve vzorci: vysoká inteligence + složitá mentalita = problémy s chováním
dům a zahrada

Border kolie pod lupou

404 Kč
359 Kč
Felix, plnou parou vpřed - 11%
Volné pokračování titulu Felix z nástupiště č. 1 – další povídání o kocourovi, který není kocour, ale kočka, a o yorkshirské železniční stanici Huddersfield.
dům a zahrada

Felix, plnou parou vpřed

296 Kč
263 Kč
Chov včel - 11%
Přirozené řešení otázky včelího příbytku.
dům a zahrada

Chov včel

135 Kč
120 Kč
Jak se dělá LESNÍ ZAHRADA - 11%
(2x)
Lesní zahradničení je důležitým prvkem permakultury. Tato kniha podrobně vysvětluje permakulturní design pro mírné podnebné pásmo a obsahuje mnoho zajímavostí pro každého, kdo chce zavést ve své zahradě dlouhodobě udržitelné postupy.
dům a zahrada

Jak se dělá LESNÍ ZAHRADA

432 Kč
384 Kč
Základní výchova štěňat - 11%
Uznávaný kynolog, který je autorem této knihy, se výchově psů věnuje desítky let. „Fichtlmeierovou psí školou“ již prošlo a prochází mnoho majitelů čtyřnohých přátel. Ve skvělé knize shrnuje své cenné dlouholeté poznatky a zkušenosti.
dům a zahrada

Základní výchova štěňat

494 Kč
439 Kč
Zkuste to doma sami - zahrada a balkon - 11%
(1x)
Květinová louka plná včel místo trávníku, zelenina místo okrasných rostlin, léčivé byliny místo plevelu, půdokryvné rostliny, které se dají jíst, místo kamenitých ploch–existuje mnoho možností, jak zahradničit přírodněji, zdravěji a zároveň snadněji.
dům a zahrada
Ukázky

Zkuste to doma sami - zahrada a balkon

359 Kč
319 Kč
Bylinkář - 11%
(2x)
Za doprovodu krásných a detailních ilustrací se v této knize děti naučí, jak léčivé byliny správně rozpoznat, sbírat, sušit, lisovat do herbářů i jak z nich vyrábět masti nebo tinktury.
dům a zahrada
Ukázky

Bylinkář

446 Kč
396 Kč
Jedlý les - 11%
Brožurka přináší zasvěcené články o vztahu permakultury a tradičního extenzivního ovocnaření a o tom, co nového permakultura v tomto oboru nabízí.
dům a zahrada

Jedlý les

207 Kč
184 Kč
Jak na permakulturní design - 11%
Brožurka z řady praktických permakulturních publikací seznamuje čtenáře jednoduchou a srozumitelnou formou s postupem permakulturního designu a s radami a tipy našich předních permakulturních designérů, kteří zde dávají nahlédnout do své „kuchyně“.
dům a zahrada

Jak na permakulturní design

207 Kč
184 Kč
Lykke - 20%
Zapojte se do revolučního tažení za štěstím! Autor světového bestselleru Hygge – Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí.
dům a zahrada
Ukázky

Lykke

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>