Nejprodávanější tituly - červenec 2020
dům a zahrada

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos - 11%
Obrovskou výhodou noseworku je, že je vhodný pro všechny psy a v případě vhodného nácviku všechny psy ohromně baví. S noseworkem často začínají lidé, kteří mají psa staršího a kvůli věku či zdravotnímu stavu se s ním nemohou věnovat jiným sportům.
dům a zahrada

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos

269 Kč
239 Kč
Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost - 11%
Kniha se zabývá zábavným permakulturním pěstováním zeleniny, a to od výběru místa pro záhony přes jejich utváření mnoha různými způsoby až po zúrodňování půdy, tvorbu kompostů a přidávání přírodních zlepšujících příměsí do půdy.
dům a zahrada
Ukázky

Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost

854 Kč
759 Kč
Choroby a škůdci na zahradě - 11%
Rostliny samozřejmě nestačí jen sázet a zalévat. Abyste si mohli pochutnat na zdravých výpěstcích a aby vás těšil pohled na krásné a vitální rostliny na zahradě, je třeba se o ně starat i během vegetace.
dům a zahrada

Choroby a škůdci na zahradě

305 Kč
271 Kč
Dělej to po mně - Jak se psi učí napodobováním + DVD - 11%
Mezi kynology dlouho převládal názor, že psy nelze cvičit napodobováním. Až studie vědeckého týmu dr. Ádáma Miklósiho dokázala, že psi umí odkoukat nové druhy chování nejen od svých chlupatých druhů, ale i od lidí.
dům a zahrada

Dělej to po mně - Jak se psi učí napodobováním + DVD

269 Kč
239 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Všecky krásy dřeva - 11%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
dům a zahrada

Všecky krásy dřeva

404 Kč
359 Kč
Klikrtrénink pro psy - 6%
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
dům a zahrada

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
279 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
dům a zahrada

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 14%
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.
dům a zahrada

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
239 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 11%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada

Lidé a psi: Střet kultur

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>