Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2020

Skláři
Karel Klostermann je od nepaměti znám jako spisovatel Šumavy, která tvoří pevný rámec většiny jeho děl. Ve Sklářích (1897) jde však o mnohem víc. Osobní dramata dvou rodin, které spojuje sklářská profese, vykreslují nejen tvrdý život na staré Šumavě.

Skláři

269 Kč
Slovník investora
„Přehledný, fundamentálně vyčerpávající, vysvětlující hojně používané poměrové ukazatele a benchmarky ve finanční branži. Slovník je psaný s důrazem na faktičnost, popsané termíny jsou srozumitelné i pro laickou veřejnost.“

Slovník investora

359 Kč
Slunečnice aneb Rukověť malého zahradníka
Jak se jedno malé semínko, spadlé od zobáčku nenechavého ptáčka, promění v nádhernou velkou slunečnici? Jak se ta vysoká květina dostala na zahradu, odkud pochází, jak a proč klíčí, kde se jí daří?
Ukázky

Slunečnice aneb Rukověť malého zahradníka

224 Kč
Smrtholka
(4x)
Hlavní hrdinka druhého románu Lucie Faulerové se vyrovnává s několika tragickými rodinnými událostmi, které se mohou zdát nepochopitelné, a snaží se najít jejich příčinu.
Ukázky

Smrtholka

223 Kč
Splnit si své sny
Adama nikdy nenapadlo, že by se mohl zamilovat do jedné z pacientek, které denně vozí na chemoterapii a zpět. Jednoho dne k němu ale do taxíku nastoupí Jessi – mladá, půvabná a smrtelně nemocná mladá žena. Zamiluje se do ní na první pohled.

Splnit si své sny

314 Kč
Srdce pro ježky
(2x)
Pokračování knihy 25 gramů štěstí. Ani jsem se netroufl přiblížit se ke krabici. Co kdyby Lisa zemřela? Sebral jsem odvahu a pomalu odkryl ručník. Paráda: žila a ležela schoulená v rohu. Naše pohledy se setkaly...
Ukázky

Srdce pro ježky

89 Kč
Star Wars - Thrawn. Velezrada
Thrawn se postupně stává jedním z nejúčinnějších nástrojů Impéria proti povstalcům.

Star Wars - Thrawn. Velezrada

314 Kč
Stateční v zahradě
Jak pečovat o zahradu v době klimatických změn. Nechte se inspirovat na tvorbu záhonů odolných vůči horku, mrazu a trvalému dešti.
Ukázky

Stateční v zahradě

89 Kč
Strach
Strach je každodenním společníkem moderního člověka;

Strach

233 Kč
Světlo z Pauliny
(1x)

Vybroušená povídková sbírka o pohnutých osudech z jižních Čech.

Tohle je svět, tak žij! Není na co čekat – co nechytneš, uteče, k čemu nepřivoníš, zvadne. I půvabnou jihočeskou osadu Paulinu pohltil les, místo komínů ční k nebi stromy a všude je

Ukázky

Světlo z Pauliny

242 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100