Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
historické osobnosti

Wellington - 11%
(1x)
V České republice dlouho chybějící publikace na téma vojenské kariéry vévody z Wellingtonu, jednoho z největších vojevůdců všech dob.
historické osobnosti

Wellington

531 Kč
472 Kč
Zapomenutí hrdinové 2. československého odboje - 11%

Kniha vychází k 100. letému výročí založení Československa. Najdete zde rovnou stovku příběhů. Malý vzorek osudu hrdinů, o nichž se skoro nic neví. I když mají podobný základní rámec, každý je unikátní.

historické osobnosti

Zapomenutí hrdinové 2. československého odboje

251 Kč
223 Kč
Zase na stopě... - 11%
Bedřich Machulka (1875-1954) byl cestovatel, fotograf, sběratel a obchodník s přírodninami a také vedoucí loveckých výprav. Své cesty a organizované safari zaznamenával do deníků, jež se řadí k významným a doposud nedoceněným historickým pramenům.
historické osobnosti

Zase na stopě...

315 Kč
280 Kč
Zlá léta – Böse Zeiten - 11%
Autor Zdeněk Rydygr se pokusil v kontextu republikových i celoevropských událostí shrnout téma spolužití dvou národů, Čechů a Němců, v jednom okrese bývalého sudetského pohraničí.
historické osobnosti

Zlá léta – Böse Zeiten

224 Kč
199 Kč
Američtí prezidenti mediálního věku - 11%
Kniha věnuje pozornost americkým prezidentům, které spojuje období, v němž hrála velmi důležitou úlohu média, zejména pak televize.
historické osobnosti

Američtí prezidenti mediálního věku

260 Kč
231 Kč
Anbanterové z Rozendorfu - 11%
Anbanterové z Rozndorfu byli měšťanskou rodinou hornofalckého původu, žijící koncem 16. a během 17. století v šumavském zlatonosném městě Kašperských Horách.
historické osobnosti

Anbanterové z Rozendorfu

45 Kč
40 Kč
Aristotelés o lidské přirozenosti - 11%
Kniha představuje Aristotelovo pojetí člověka jako výraz přesvědčení, že určující podobou skutečnosti jsou konkrétní živé bytosti.
historické osobnosti

Aristotelés o lidské přirozenosti

248 Kč
220 Kč
Géniové XX. století Kniha třetí - 11%
Přední popularizátor vědy Karel Pacner přiblížil v monumentální encyklopedické knize českému čtenáři skutečné hybatele dějin, tedy vědce a objevitele a zároveň srozumitelně vyložil samotnou podstatu objevů, mezí než patří defibrilátor, nanotechnologie, internet, transplantace či balistické rakety.
historické osobnosti

Géniové XX. století Kniha třetí

314 Kč
279 Kč
Romantičtí Habsburkové - 11%
(1x)
Bez ohledu na důslednou a přísnou sňatkovou politiku i Habsburkové v některých případech vstupovali do manželství z lásky. Mnohdy se rozhodnutím pro vyvoleného partnera či partnerku postavili proti panující etiketě, přání rodičů a vůli lidu.
historické osobnosti

Romantičtí Habsburkové

134 Kč
119 Kč
Tomáš Garrigue Masaryk - 11%
Nahlédněte do života prvního československého prezidenta ve výpravné publikaci. Tomáš Garrigue Masaryk je osobnost, která se nesmazatelně zapsala nejen do našich dějin. Tato unikátní publikace mapuje jeho život, ale i dobu, ve které žil.
historické osobnosti

Tomáš Garrigue Masaryk

621 Kč
552 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 118 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>