Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2020

Jak se stát pirátem
(1x)
Druhá část pamětí Škyťáka Šelmovského Štiky III., nejúžasnějšího vikinského hrdiny všech dob, nás zavede na moře.

Jak se stát pirátem

242 Kč
Knihy džunglí
Dobrodružství ztraceného chlapce, jehož pronásleduje krutý chromý tygr Šer Chán, ale zachrání ho vlci. Získává jméno Mauglí a aby mohl být přijat do vlčí smečky, musí se za něj zaručit ještě další dvě zvířata...

Knihy džunglí

296 Kč
Kouzelná lucerna
Dvacet pohádek určených dětem ve věku 4 až 8 let. Hlasité předčítání těchto textů vtáhne děti do báječných dobrodružství a naplno podnítí jejich představivost. Audio verze oblíbené pohádkové knihy. Čte Ilona Csáková.

Kouzelná lucerna

169 Kč
Pátá žena
(1x)

Nemilosrdný masakr nebo spravedlnost nastolená rukou mstitele? Při brutálním nočním útoku přijdou v Alžírsku o život čtyři jeptišky a jedna cestovatelka. Nevysvětlitelná tragédie má o rok později krvavé pokračování ve Švédsku.

Pátá žena

314 Kč
Pohádky k neuvěření
Originální pohádky postavené na poetické grotesce, nonsensu a nezvyklých kontrastech starého a nového.

Pohádky k neuvěření

179 Kč
Příběh služebnice
(9x)
Dystopická vize ukazuje blízkou budoucnost na půdě dnešních Spojených států amerických, které se proměnily v republiku Gilead a vlády se chopil klerofašistický režim, který militantně volá po návratu k tradičním hodnotám.

Příběh služebnice

332 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
Thovt: pratón-frekvence duše

Thovtovy meditace k transformaci frekvence jsou novým a jedinečným nástrojem vnímání a změny tělesných vibrací. Tento nástroj nosí každý v sobě. Jeho dokonalé využití vede k mistrovství nad hmotou.

Thovt: pratón-frekvence duše

405 Kč
Aristokratka na koni
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.

Aristokratka na koni

242 Kč
Já ještě nechci jít spát
Poslechněte si tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: „Já ještě nechci jít spát!“

Já ještě nechci jít spát

170 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 172 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>