Nejprodávanější tituly - srpen 2020
romantika

Ale já chci žít! - 30%
Malý Leo Wiehmann byl jedním z pacientů sestry Angeliky a jeho zdravotní stav vyžadoval mimořádnou péči. Jeho osud nenechal nikoho z dětské kliniky u Sv. Michala chladným. Každým dnem byl Leo slabší. Neodkladně potřeboval transplantovat játra. ....
romantika
Ukázky

Ale já chci žít!

30 Kč
21 Kč
Jak žít bez tebe - 30%
Conny Kindlerová chodila nervózně a plná starostí sem a tam po chodbě operačního traktu. Její mladší sestru Uli odvezli na dětskou kliniku U Svatého Michala s podezřením na perforaci slepého střeva. Conny věděla, co to znamená, a trápilo ji svědomí.....
romantika
Ukázky

Jak žít bez tebe

30 Kč
21 Kč
Lásky a strasti
Lásky a strasti je románový debut již zkušené spisovatelky. Dramatický, strhující a mnoha dialogy zpestřený děj se odehrává částečně v USA.
romantika
Ukázky

Lásky a strasti

79 Kč
Osudy žen
Tato kniha nám ukazuje zcela jiný pohled na osudy žen, které žijí mezi námi, a přesto je pojí zcela výjimečné životní zkušenosti. Deset vybraných žen nám odhaluje svoje postoje a přibližuje mnohdy velmi dramatické zážitky.
romantika
Ukázky

Osudy žen

69 Kč
S elegancí ježka
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
Sestra se srdcem ze zlata - 30%
Hezká sestra Angelika měla za sebou těžký den v nemocnici Svatého Michala. Osušila nesčetné dětské slzy a rozdávala naději a útěchu. Ano, když přišla Angelika do nemocnice, zdálo se, že se tam hned rozjasnilo...
romantika
Ukázky

Sestra se srdcem ze zlata

30 Kč
21 Kč
Dobrý manžel…který nemlsá - 30%
Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Dobrý manžel…který nemlsá

149 Kč
104 Kč
Jak zabít manžela
(1x)
Příběh o ženách, které všechno nemají, zato všechno dělají.
romantika
Ukázky

Jak zabít manžela

149 Kč
Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění - 30%
(1x)
Hrdinka ženského románu Agáta Pierotová vyrůstá v rodině, kde matka je bohyně a otec ušlápnutý pod jehlovým podpatkem matčina luxusního střevíčku. Agáta však sní o tom, že ona to jednou v manželství povede jinak.
romantika
Ukázky

Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění

159 Kč
111 Kč
Něco za něco
(6x)
Poutavý román, ve kterém autorka s nevšedním porozuměním, psychologickými znalostmi a řemeslnou zručností, líčí příběh jednoho rozpadajícího se manželství z pohledu tří žen - manželky, milenky a tchýně.
romantika

Něco za něco

232 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 222 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>