Nejprodávanější audioknihy - srpen 2020

Soustředění
V jádru této prosté audioknihy se nachází klíč k mnoha zápasům, které den co den svádíme, počínaje naší snahou o produktivnost a dosahování cílů přes úsilí o zachování našeho zdraví a dobré kondice.
Ukázky

Soustředění

299 Kč
Stop prokrastinaci
Prokrastinujete? Neustále odkládáte úkoly, důležité povinnosti a rádi byste se tohoto návyku zbavili? Právě toto si klade za cíl audiokniha o prokrastinaci.
Ukázky

Stop prokrastinaci

199 Kč
The Call of The Wild
Dobrodružný román, jehož autorem je Jack London, namluvený v angličtině rodilým mluvčím.
Ukázky

The Call of The Wild

149 Kč
Zmizet
Soubor tří vynikajících povídek, jejichž hlavním tématem jsou sourozenecké vztahy a zdánlivé i skutečné křivdy, jaké si z dětství pamatuje každý z nás. Magnesia Litera 2010: Kniha roku
Ukázky

Zmizet

249 Kč
Zvěrolékař a kočičí historky

Četba jedné z mnoha knih populárního britského spisovatele a veterináře. Rozhlasová nahrávka z roku 2012 v režii Vladimíra Ruska.

Zvěrolékař a kočičí historky

224 Kč
Heda Gablerová
Inscenace natočená roku 2000 Českým rozhlasem.

Heda Gablerová

134 Kč
Mluvte jako profesionál
Zbavte se trémy a získejte důvěru. Audiokniha obsahuje klíče k úspěšnému veřejnému projevu, jejichž autorem je Dan Miller. Čte Vítězslav Kryške.
Ukázky

Mluvte jako profesionál

1 790 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.

Netopýr

296 Kč
Norské dřevo
(12x)
V adaptaci jednoho z nejpopulárnějších Murakamiho děl se představuje držitel ceny Thálie Filip Čapka společně s herečkami Klárou Issovou (Naoko) a Janou Strykovou (Midori).
Ukázky

Norské dřevo

299 Kč
Pavouček Pája
(1x)
Pavouček Pája byl mrňousek a nešika, ale přitahovala ho každá záhada a každé dobrodružství" napsal o hrdinovi své půvabné knížky pro děti básník Pavel Šrut.
Ukázky

Pavouček Pája

99 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 386 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 38 39 > >>