Nejprodávanější tituly - srpen 2020
dům a zahrada

Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost - 11%
Kniha se zabývá zábavným permakulturním pěstováním zeleniny, a to od výběru místa pro záhony přes jejich utváření mnoha různými způsoby až po zúrodňování půdy, tvorbu kompostů a přidávání přírodních zlepšujících příměsí do půdy.
dům a zahrada
Ukázky

Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost

854 Kč
759 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Dřevěné terasy - 20%
Terasy z dřevěných materiálů vynikají mnoha přednostmi. Poskytují nám teplo a pohodlí a zároveň jsou atraktivním prvkem zahradní architektury.
dům a zahrada
Ukázky

Dřevěné terasy

195 Kč
156 Kč
Jak trénovat nemožného psa - 6%
V knize se dozvíte, jak váš pes myslí, co ho zajímá a co na něj zabírá.
dům a zahrada

Jak trénovat nemožného psa

297 Kč
279 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
dům a zahrada

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
dům a zahrada

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Štěkání - 11%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
dům a zahrada

Štěkání

152 Kč
135 Kč
Podivuhodný svět bonsají
Tato obrazová publikace je užitečným průvodcem pro všechny zájemce o bonsaje. Nastiňuje hlavní historické rysy vývoje bonsají i estetické zásady, podle nichž se tvorba miniaturních stromků už po staletí řídí.
dům a zahrada

Podivuhodný svět bonsají

381 Kč
Zednictví - Tradice z pohledu dneška - 11%
Umění a postupy starých mistrů a stavitelů najdete v novém dotisku knihy Zednictví c. k. profesorů Ing. Jaroslava Kohouta a arch. Antonína Tobka.
dům a zahrada

Zednictví - Tradice z pohledu dneška

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 103 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>