Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
společenské vědy

Dějiny sociologie - 20%
(2x)
Publikace si neklade za cíl systematizovat dějiny sociologie ani v úplnosti, ba ani v jednotlivostech. Spíše chce čtenáře přesvědčit o "užitku a požitku" z četby sociologických klasiků.
společenské vědy
Ukázky

Dějiny sociologie

271 Kč
217 Kč
Úvod do politologie - 20%
Publikace je určena nejen studentům této vědní disciplíny, jimž poslouží jako základní příručka pro vhled od studia zvoleného oboru, ale i posluchačům příbuzných společenskovědních směrů.
společenské vědy
Ukázky

Úvod do politologie

339 Kč
271 Kč
Co je nového v hudbě - 20%
Co se děje na hudební scéně 21. století. Kniha Co je nového v hudbě přibližuje čas silných změn, který nastal od konce 90. let dvacátého století.
společenské vědy
Ukázky

Co je nového v hudbě

160 Kč
128 Kč
Černobyl 01:23:40 - 20%

3,6 rentgenu není žádná hrůza... Prožijte příběh nejhorší jaderné havárie v dějinách lidstva v unikátním propojení faktografie a cestopisu. Vydejte se s Andrewem do opuštěné Pripjati a do Černobylské jaderné elektrárny a buďte svědky neuvěřitelného příběhu plného nešťastných událostí, mlžení, zapírání, arogance, zbytečného utrpení, ale i neobyčejného hrdinství a sebeobětování těch, kteří následky katastrofy likvidovali.

společenské vědy
Ukázky

Černobyl 01:23:40

279 Kč
223 Kč
Geologie médií - 20%
Geologie médií vychází z perspektivy materialistického a post-antropocentrického myšlení, které klade důraz na vztah kultury k materiálním skutečnostem, jež ji podmiňují.
společenské vědy
Ukázky

Geologie médií

200 Kč
160 Kč
Gerontologie pro sociální práci - 20%
Přehledový text o problematice stárnutí je určen zaměstnancům sociální sféry, kteří pracují se seniory v nepříznivé sociální situaci a s nízkou mírou soběstačnosti.
společenské vědy
Ukázky

Gerontologie pro sociální práci

300 Kč
240 Kč
Kalangu - 19%
Přijměte pozvání k pramenu moudrosti afrických kultur a pozorně naslouchejte jejich poselství. Obonete S. Ubam, autor knihy Sedm let v Africe, nepromarnil příležitost poučit se u kmenových stařešinů v Nigérii a sestavil sbírku starých přísloví.
společenské vědy
Ukázky

Kalangu

77 Kč
62 Kč
Milá Ijeawele aneb Feministický manifest v patnácti doporučeních - 20%
(2x)
Adichieová se ve dvou esejích vyrovnává s feminismem a obhajuje jej. Feminismus pro ni není bojem za ženská práva, ale snahou o lepší svět pro všechny.
společenské vědy
Ukázky

Milá Ijeawele aneb Feministický manifest v patnácti doporučeních

169 Kč
135 Kč
Politika v čase koronaviru - 20%
Co předseda ODS Petr Fiala a jeho kolegové z think-tanku Pravý břeh říkají k dosavadnímu vývoji koronavirové krize? Jak ovlivní naši společnost?
společenské vědy
Ukázky

Politika v čase koronaviru

99 Kč
79 Kč
Protože bloudíme, je o čem mluvit - 20%
(1x)

Rozhovor se špičkovým onkologem, který zasvětil život léčbě rakoviny Český lékař, politik a emeritní ředitel Masarykova onkologického ústavu Jan Žaloudík je expertem na boj s rakovinou. Celý život zasvětil hledání vhodného druhu léčby pro konkrétní pacienty a možností, jak lépe zajistit onkologickou péči a prevenci pro všechny.

společenské vědy
Ukázky

Protože bloudíme, je o čem mluvit

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 103 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>