Nejprodávanější tituly - srpen 2020
romány

Zlaté časy
(3x)
Když sedmdesátiletá Franziska krátce po pádu Berlínské zdi navštíví bývalé rodinné panství Dranitz ve východním Německu, kde vyrůstala, je rozhodnutá zůstat tady už natrvalo.
romány

Zlaté časy

359 Kč
Údolí panenek

Modelka Anne, zpěvačka Neely, herečka Jennifer – tři krásné a úspěšné ženy v magickém světě Hollywoodu, tři skutečné hvězdy, které se setkávají v různých obdobích své kariéry, lásek i zklamání… Hollywood šedesátých let minulého století se zdá být pestrým a lákavým snem, pod jeho povrchem se však skrývá skutečný drsný svět drog, alkoholu a temných vášní.

romány

Údolí panenek

359 Kč
Matčiny dary
(1x)
Jedinečná kniha, která se stala v Norsku bestsellerem, je úžasnou cestou časem i obrazem jedné neobyčejné rodiny.
romány

Matčiny dary

251 Kč
Nevěsta ze zámoří - 30%
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
125 Kč
Tady byla Britt-Marie
(11x)
Je to příběh o druhých šancích, prvních výkopech a o tom, že soda vyčistí skoro všechno.
romány

Tady byla Britt-Marie

296 Kč
Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
romány
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Jak jsem vyhrál válku
(1x)
Nesmrtelný satirický román z roku 1963 o válce, kde se zásady vojenské taktiky uplatňují spíše než v boji za Krále a Vlast při zápolení o zdroje alkoholického či erotického uspokojení.
romány

Jak jsem vyhrál válku

341 Kč
S cejchem vraha
Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře.
romány

S cejchem vraha

260 Kč
Mlčenlivé ženy
(1x)
Emocionální rodinný thriller s potenciálem udržet čtenáře vzhůru celou noc…
romány

Mlčenlivé ženy

323 Kč
To prší moře
(3x)
Napínavé psychologické drama jedné zdánlivě obyčejné rodiny, ve kterém autorka umožní čtenáři nahlédnout do křehkých duší, osudů a životů, které jsou tak podobné těm co žijeme.
romány

To prší moře

332 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 99 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>