Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
ostatní

Cesta vojáka - 20%
Kniha Cesta vojáka představuje osobní příběh, ve kterém autor zachytil svou vlastní cestu – od své motivace pro vstup do armády přes zážitky během základní vojenské služby až po tvrdý výcvik a mnohaleté působení ve službě jako profesionální voják, během které se zúčastnil i čtyř misí v Afghánistánu.
ostatní
Ukázky

Cesta vojáka

189 Kč
151 Kč
Deník ze dna - 20%
(2x)
Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vydává svou nejosobnější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho poslední dny na svobodě...
ostatní
Ukázky

Deník ze dna

279 Kč
223 Kč
Inteligentní hry pro vašeho psa - 20%
Pejsci, tak jako my lidé, potřebují cvičit, aby byli zdraví a v kondici. Málokoho ale napadne, že je důležité procvičovat i inteligenci vašeho domácího společníka.
ostatní
Ukázky

Inteligentní hry pro vašeho psa

189 Kč
151 Kč
Od slackline k tiché radosti - 20%
(2x)
Vyprávění nejznámější české slacklinerky, která chodila kilometr nad zemí na čtyřech kontinentech.
ostatní
Ukázky

Od slackline k tiché radosti

328 Kč
262 Kč
Deník ukecaného bulíka - 20%
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
ostatní
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
144 Kč
Doktor vězeňských věd - 20%
(1x)
Žije totiž s přesvědčením, že po světě zkrátka chodí lidé, jejichž jediným úkolem zde na zemi je škodit. Jiří Stránský se ale nedá otrávit nikým a ničím – na to si toho prožil už dost. Lágr v padesátých letech, další vězení v letech sedmdesátých, po revoluci neustálý tlak, aby konečně vstoupil do politiky… Nikdy to neudělal.
ostatní
Ukázky

Doktor vězeňských věd

179 Kč
143 Kč
Kafka - Roky poznání - 20%
Třetí, závěrečný svazek monumentální Kafkovy biografie „Roky poznání“ zachycuje poslední necelé desetiletí Kafkova života, od roku 1916 do smrti v roce 1924.
ostatní
Ukázky

Kafka - Roky poznání

248 Kč
198 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
ostatní
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
Století Miroslava Zikmunda - 20%
Životopisná kniha Století Miroslava Zikmunda přináší osobitý pohled na bouřlivé dějiny dvacátého století očima muže, který poznal celý svět. Velikost e-knihy je 60 MB.
ostatní
Ukázky

Století Miroslava Zikmunda

389 Kč
311 Kč
Chlapec, který přežil pochod smrti - 20%
(1x)
V roce 1981 sepsal Pavel Taussig pro svého staršího syna k jeho jedenáctým narozeninám svůj životopis. To proto, že i jemu bylo jedenáct, když se ocitl v Osvětimi. Poté přežil ještě tábory Mauthausen, Melk a Gunskirchen a pochod smrti.
ostatní
Ukázky

Chlapec, který přežil pochod smrti

237 Kč
190 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 217 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 22 > >>