Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
ostatní

Konejšivé signály - 20%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
ostatní
Ukázky

Konejšivé signály

139 Kč
111 Kč
O duchovnosti v umění - 20%
Autor (jedna z největších postav moderního výtvarného umění) v knize rozvíjí myšlenky - výsledky pozorování a pocitů z období několika let na počátku 20. století.
ostatní
Ukázky

O duchovnosti v umění

139 Kč
111 Kč
Čínská výšivka - 20%
O čínské výšivce dosud není na českém trhu žádná publikace, jedná se tedy o první práci na toto téma. Autorka je sinologem s publikačními zkušenostmi. Výšivka je v moderní Číně považována za umění, které je úzce spjato s malířstvím. V historických dobách
ostatní
Ukázky

Čínská výšivka

246 Kč
197 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Atlas hub - 20%

Poznáváme naše houby Populárně-naučný průvodce vybranými druhy jedlých, nejedlých a jedovatých hub, které můžete v naší přírodě najít nejen v lesích, ale i na loukách či v parcích, a to po celý rok.

ostatní
Ukázky

Atlas hub

209 Kč
167 Kč
Cesta šamana - 20%
(1x)
Hernán Mamani strávil velkou část života v divokém tempu západní civilizace. Když se však jeho tělo vzbouřilo a tradiční medicína mu nedokázala pomoci, vydal se za svými kořeny.
ostatní
Ukázky

Cesta šamana

279 Kč
223 Kč
Co je nového v hudbě - 20%
Co se děje na hudební scéně 21. století. Kniha Co je nového v hudbě přibližuje čas silných změn, který nastal od konce 90. let dvacátého století.
ostatní
Ukázky

Co je nového v hudbě

160 Kč
128 Kč
Dubajka – příběh letušky - 20%
(4x)

Vstříc tomu nejúžasnějšímu dobrodružství! Dva roky prázdnin. Tak bych shrnula období, kdy jsem měla to štěstí nasadit červený klobouček a prolétat svět křížem krážem. Vytvořit si ty nejkrásnější vzpomínky a na vlastní kůži se přesvědčit, že láska i hory (a pouště) přenáší.

ostatní
Ukázky

Dubajka – příběh letušky

229 Kč
183 Kč
Felix, plnou parou vpřed - 20%
(1x)
Volné pokračování titulu Felix z nástupiště č. 1 – další povídání o kocourovi, který není kocour, ale kočka, a o yorkshirské železniční stanici Huddersfield. Kniha s vtipným a laskavým nadhledem zachycuje každodenní život na nádraží, zdejší zaměstnance, různé postavičky a návštěvníky.
ostatní
Ukázky

Felix, plnou parou vpřed

229 Kč
183 Kč
Inteligentní hry pro vaši kočku - 20%
Kočky, tak jako my lidé, potřebují cvičit, aby byly zdravé a v kondici. Málokoho ale napadne, že je důležité procvičovat i inteligenci vaší ušlechtilé spolubydlící.
ostatní
Ukázky

Inteligentní hry pro vaši kočku

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 217 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 22 > >>