Nejprodávanější knihy - srpen 2020

Příběh magie
(1x)

Prožij struhující dobrodružství se známými i novými hrdiny ze Země příběhů. První díl série.

Čtrnáctiletá Brystal Vždyzelená se narodila na špatném místě. V Jižním království je totiž magie trestná, a navíc tam ženy nesmí číst.

Ukázky

Příběh magie

314 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2.
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.

Přichází bouře - Doggerland 2.

358 Kč
Přítel z domova
(5x)
V malém americkém městečku Riverton ve státě Wyoming se koncem devadesátých let minulého století začíná odvíjet neobyčejný příběh.

Přítel z domova

296 Kč
Pusa na špacír
Nová kniha Josefa Fouska Pusa na špacír obsahuje fejetony, z nichž mnohé byly odvysílány v Českém rozhlase Plzeň.

Pusa na špacír

269 Kč
Raketa 22
Kdo si hraje, nezlobí. V tomto čísle najdete spoustu návodů na skvělé hry ve skupině, ve dvou i pro jednoho. Naučíte se hrát Šibenici i Maroko, stavět domácí bunkr a vyrábět vlastní křídy a modelínu.
Ukázky

Raketa 22

89 Kč
Raketa 23
Vypravíme se na druhou stranu zeměkoule za prapodivnou faunou do Austrálie a na Nový Zéland, prozkoumáme maorská tetování a najdeme 10 rozdílů v Sydney.
Ukázky

Raketa 23

89 Kč
Rakovina jako dar

Tato knížka je určena pro onkologické pacientky, které se léčí po částečné či úplné ablaci prsu. V knize jsou nastíněny možnosti estetických rekonstrukcí, následná péče, péče o jizvu, rady pro pacientky v různých prostředích.

Rakovina jako dar

180 Kč
Renesanční štuková díla zámku v Telči v kontextu dějin umění, technologie a restaurování
Mezioborová monografie se primárně zabývá renesančními štukaturami telčského zámku, a to dekoracemi kleneb kaple sv. Jiří Starého stavení.

Renesanční štuková díla zámku v Telči v kontextu dějin umění, technologie a restaurování

540 Kč
Revoluce
(2x)
Příběh se odehrává v Česku v letech 2006-2026 a dokonale zachycuje podivnou dobu, v níž žijeme. Dobu polopravd, lží, manipulace i nenávisti, kde se každý snaží najít své místo. Většina se přizpůsobí, ale najdou se i takoví, kteří hřbet neohnou.

Revoluce

584 Kč
Rozpovídej se
Publikace Rozpovídej se (nová edice) obsahuje praktická cvičení pro rozvoj řeči dětí v mladším předškolním větu (od věku 3 až 4 let).

Rozpovídej se

431 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>