Nejprodávanější tituly - září 2020
dům a zahrada

Účinná ochrana zahradních plodin - 20%
Začínající i pokročilí pěstitelé zde najdou rady, jak mechanicky a pomocí biologických prostředků chránit dřeviny, maximum pozornosti však je věnováno cílené, ale šetrné ochraně chemické, včetně informací o přípravcích.
dům a zahrada
Ukázky

Účinná ochrana zahradních plodin

186 Kč
149 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům - 20%
Nová publikace z edice Česká zahrada je průřezem nejznámějších škůdců a nejčastějších onemocnění u nás pěstovaných rostlin. Poslouží především zahrádkářům, drobným pěstitelům a může být i dobrou učební pomůckou pro studenty zahradnických škol a učilišť.
dům a zahrada
Ukázky

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům

118 Kč
94 Kč
Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
dům a zahrada
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
dům a zahrada
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Průmyslové podlahy a podlahy v objektech pozemních staveb - 11%
Podlahy v objektech průmyslových staveb.
dům a zahrada

Průmyslové podlahy a podlahy v objektech pozemních staveb

260 Kč
231 Kč
Skalničky v moderní zahradě - 20%
Publikace je věnována zejména začínajícím milovníkům skalniček, kterým by měla usnadnit orientaci v širokém sortimentu. Nicméně i zkušení pěstitelé zde mohou nalézt nové inspirace a třeba se i seznámit s druhy, se kterými ještě zkušenosti nemají.
dům a zahrada
Ukázky

Skalničky v moderní zahradě

271 Kč
217 Kč
Pěstujeme rostliny k sušení - 20%
Kniha vychází vstříc velké oblibě sušených rostlin, ať už slouží jako dekorace bytu či k jeho provonění. Autorka představuje přes stovku rostlin, které jsou vhodné k sušení.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme rostliny k sušení

149 Kč
119 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 115 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>