Nejprodávanější tituly - září 2020
ostatní

Jan Žižka
(11x)

Velká Žižkova biografie z dílny respektovaného znalce husitské doby představuje táborského hejtmana v netradičním světle.

ostatní
Ukázky

Jan Žižka

711 Kč
Kundera
(15x)
Obsáhlý Novákův životopis mapuje ve čtyřech oddílech Kunderovo rodinné zázemí, autorovy básnické počátky ve znamení stalinismu padesátých let, prominentní působení v letech šedesátých a život v hledáčku Státní bezpečnosti před odchodem do exilu.
ostatní
Ukázky

Kundera

718 Kč
Tatra
(1x)
Publikace o významné české automobilce a legendárním designérovi Hansi Ledwinkovi, tvůrci unikátní konstrukce podvozku (tzv. koncept Tatra, užívaný dodnes) i elegantních aerodynamických karoserií .
ostatní
Ukázky

Tatra

898 Kč
Zážitky z karantény
(1x)

I když se svět do pekel řítí, tak lze pořád šťastně žíti!" Co si počala Halina Pawlowská, když ji koronavirová karanténa na tři měsíce uvěznila v jedné domácnosti s dcerou, zetěm, vnukem, přítelem, tchyní, synem, sestřenicí a dvěma psy? Začala si

ostatní

Zážitky z karantény

269 Kč
Školní atlas světa

Nejprodávanější český školní atlas je univerzální pomůckou pro výuku, nejen zeměpisu, na všech stupních škol.

Atlas je rozdělen do tematických kapitol, které jsou navíc barevně rozlišeny, díky čemuž je orientace...

ostatní

Školní atlas světa

395 Kč
Šarlatán
(6x)
Josef Klíma převedl do knižní podoby scénář Marka Epsteina k filmu Šarlatán.
ostatní

Šarlatán

269 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(7x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
ostatní
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

447 Kč
Život v utajení
(2x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
ostatní

Život v utajení

296 Kč
Naděje v dějinách
(2x)
Kniha rozhovorů se známým historikem, teologem a katolickým knězem Tomášem Petráčkem propojuje řadu světů.
ostatní
Ukázky

Naděje v dějinách

242 Kč
Divoké labutě
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
ostatní

Divoké labutě

449 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>