Nejprodávanější tituly - září 2020
romantika

Chceš-li s mužem býti...musíš s ním i výti.... - 30%

Příběh o nešťastném manželství, z něhož zdánlivě není úniku. Salome se provdá za Adama, ďábelsky přitažlivého muže, z velké lásky, sotva oslaví osmnácté narozeniny. Ukáže se ale, že Adam je nespolehlivý, nedokáže si udržet ani zaměstnání...

romantika
Ukázky

Chceš-li s mužem býti...musíš s ním i výti....

169 Kč
118 Kč
Ženské příběhy II.
(1x)
V historii se příběhy žen nezapisovaly moc často – zapisovaly se války a vítězové, počty koní a církevní majetek. Ale porodní polohy a byliny, ženské sexuální prožitky a zvyky kolem rodičovství a mateřství se zapisovaly jen málo…
romantika
Ukázky

Ženské příběhy II.

175 Kč
Banánové rybičky

Knižní vydání populárního pořadu České televize, v němž Halina Pawlowská dává náměty, návody a podněty, JAK PŘEŽÍT různé situace – neopětovanou lásku, pubertu svých dětí, diety, trapné chvíle, nevěru, zradu, sex, nakupování, společenskou událost,...

romantika

Banánové rybičky

179 Kč
Darovanému manželovi na zuby nekoukej - 30%
Sienna nemá v úmyslu se vdát a vůbec neplánuje mít děti. Když ji však v posteli s milencem nachytá jeho manželka a místo očekávané scény jí svého muže doslova "daruje", celý život se změní.
romantika
Ukázky

Darovanému manželovi na zuby nekoukej

179 Kč
125 Kč
Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek - 30%
Alicia Wallensteinová se v osmnácti letech stala svobodnou matkou, a i když jí rodiče hodně pomáhají, aby mohla odmaturovat a dokonce jít na vysokou, její život se neodvíjí zrovna splavně.
romantika
Ukázky

Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek

169 Kč
118 Kč
S elegancí ježka
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
Dopadlo to špatně...vzali se - 30%
(1x)
Příběh tří šťastně vdaných a jedné čerstvě rozvedené kamarádky (dohromady mají devět dětí a desáté je na cestě), vypráví o ženské soudržnosti, přátelství a samozřejmě o lásce.
romantika
Ukázky

Dopadlo to špatně...vzali se

159 Kč
111 Kč
Chytrá žena pro manžela přes plot skočí - 30%
Statut svobodné matky s dvojčaty sice Klára nebere nijak dramaticky, ale přece jen by se ráda vdala, měla manžela a úplnou rodinu. Když potká Přemysla, přeskočí jiskra a vzplane láska jako hrom.
romantika
Ukázky

Chytrá žena pro manžela přes plot skočí

155 Kč
109 Kč
Záměna
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění - 30%
(1x)
Hrdinka ženského románu Agáta Pierotová vyrůstá v rodině, kde matka je bohyně a otec ušlápnutý pod jehlovým podpatkem matčina luxusního střevíčku. Agáta však sní o tom, že ona to jednou v manželství povede jinak.
romantika
Ukázky

Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění

159 Kč
111 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 213 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>