Nejprodávanější Kniha - září 2020
společenské vědy

No Future - 11%
Připravujeme děti na svět, který nenávratně zmizel. Vezeme děti na parním stroji do virtuální reality a tvrdíme jim, že je to pro ně prospěšné. Tato kniha tvrdí opak.
společenské vědy

No Future

268 Kč
238 Kč
Koupení novináři - 11%
(2x)
Poznáte, jak je s vámi manipulováno – a budete vědět, kým a proč. Závěrem vám bude jasné: Názorová rozmanitost je teď už jenom simulovaná. Protože naše „zprávy“ jsou často čirým vymýváním mozků.
společenské vědy

Koupení novináři

332 Kč
295 Kč
Největší záhady kriminalistiky – Vraždy - 11%
(1x)
Publicista Jaroslav Mareš se ponořil do bádání největších českých i československých kriminálních případů. Prošel tisíce stran spisů, znovu vyzpovídal některé svědky a odkryl příběhy plné zločinu a tajemna. Napětí ještě podtrhují dobové fotograf
společenské vědy

Největší záhady kriminalistiky – Vraždy

359 Kč
319 Kč
Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
společenské vědy
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Stopovat a skládat světy s Brunem Latourem: Výbor z textů 1998-2013 - 11%
Kniha zachycuje myšlení autora v jeho výzkumném záběru od studií vědy a technologií přes analýzu povahy reprezentace v umění a náboženství po nejsoučasnější texty zabývající se globálním oteplováním či vědou a politikou.
společenské vědy

Stopovat a skládat světy s Brunem Latourem: Výbor z textů 1998-2013

261 Kč
232 Kč
Nejsou jako my - 6%
Kniha vychází z autorovy disertace a přináší nový pohled na počátky socialistické diktatury v poválečném Československu.
společenské vědy

Nejsou jako my

336 Kč
316 Kč
Labyrintem revoluce - 11%
(1x)
Historik Jiří Suk v knize Labyrintem revoluce: Aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize pojednává o československé listopadové revoluci roku 1989 syntetickým způsobem, na základě důkladného studia, s kritickým nadhledem.
společenské vědy

Labyrintem revoluce

537 Kč
478 Kč
Proměny novinářské etiky - 11%
Dnešní novináři se při své práci setkávají s řadou eticky sporných situací a jevů, jež mohou ovlivnit jak výkon jejich povolání, tak texty či pořady, které vytvářejí.
společenské vědy
Ukázky

Proměny novinářské etiky

446 Kč
396 Kč
Rozpolcená mocnost - 11%
Role Německa na mezinárodní scéně je častým terčem kritiky. Německá zahraniční politika se jednou jeví jako příliš asertivní a sobecká, podruhé jako alibistická a ustrašená.
společenské vědy

Rozpolcená mocnost

171 Kč
152 Kč
Své brány Libanone otevři - tvé cedry oheň pohltí - 11%
Libanonská republika zemí regionu Blízkého východu, která byla podobně jako jiné státy v této oblasti původně jednou z provincií Osmanské říše a po jejím rozpadu na konci první světové války prošla náročným ústavním vývojem včetně francouzské správy.
společenské vědy

Své brány Libanone otevři - tvé cedry oheň pohltí

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 283 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>