Nejprodávanější tituly - září 2020
povídky

Povídky ke kávě V. - 11%
Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“. Podtitul aktuální povídkové knihy „Jak přežít první lásky“ přivádí čtenáře do retro-prostředí chmelových brigád, prvních tanečních zábav,...
povídky

Povídky ke kávě V.

152 Kč
135 Kč
Povídky o nelásce - 11%
(1x)
Nové povídky Michala Viewegha (a jednu divadelní hru) spojuje napohled sarkastická, ve skutečnosti však spíš melancholická atmosféra nelehkého životního období. Proměnlivé spisovatelovo alter-ego prožívá rozvod i hořká porozchodová setkání...
povídky

Povídky o nelásce

269 Kč
239 Kč
Povídky z jedné kapsy - 11%
Sborník detektivních povídek z pera Karla Čapka patří ke skvostům české moderní prózy a právem náleží do zlatého fondu české literatury.
povídky

Povídky z jedné kapsy

242 Kč
215 Kč
Příhody matky Přírody - 11%

Sedm příběhů, bajek nebo moderních autorských pohádek odpoví na sedm všetečných otázek. A tak jestli vás zajímá, proč vrabec vypadá, jako by spadl do louže, proč stromy nemluví nebo proč mouchy nemají královnu, určitě se to v této knize dozvíte.

povídky

Příhody matky Přírody

313 Kč
278 Kč
Turnový háj 7 - 11%
Sedmá kniha sloupků Evy Turnové s názvem "Turnový háj 7". Sloupky byly pravidelně publikovány v časopise Instinkt. a Reflex.
povídky

Turnový háj 7

135 Kč
120 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
povídky

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Citlivá místa - 11%

Anna Gavalda se po osmnácti letech od své prvotiny Kdyby tak na mě někdo někde čekal, která ji vzápětí proslavila, vrací s druhou sbírkou povídek.

povídky

Citlivá místa

251 Kč
223 Kč
Měděné pole - 11%
Je lidský život na první pohled plochá, průhledná a uzavřená vodní hladina? Takový je první obraz, který ve svých krátkých textech povídkového souboru představuje současný islandský autor.
povídky

Měděné pole

190 Kč
169 Kč
Mimo prostor a čas - 11%
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
povídky

Mimo prostor a čas

314 Kč
279 Kč
Skořicové krámy - 20%
(3x)
Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století a právem řazeného po bok Franze Kafky.
povídky
Ukázky

Skořicové krámy

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>