Nejprodávanější tituly - září 2020
film a divadlo

Lidojedi - 11%
Divadelní hra v interpretaci Oldřicha Kaisera, Gabriely Vilhelmové, Jana Dolanského a dalších.
film a divadlo

Lidojedi

179 Kč
159 Kč
Rok na vsi I.,II. - 11%
Klasické dílo české prózy z prostředí slovácké vesnice, které poprvé vyšlo v letech 1903–1904. Zachycuje zvyky a reálie jihomoravského venkova a mentalitu jeho obyvatel na konci 19. století, ale také rozklad tradičního venkovského společenství.
film a divadlo

Rok na vsi I.,II.

584 Kč
519 Kč
Koule - Příběh vrhačky - 11%
Knižní vydání rozhlasové hry, jejíž uvedení vyvolalo malý sklandál s přispěním "potrefené" Heleny Fibingerové. Jde o fiktivní portrét zestárlé československé atletky Mileny, která lásce ke sportu obětovala všechno.
film a divadlo

Koule - Příběh vrhačky

54 Kč
48 Kč
Vizuální antropologie
Cílem tohoto sborníku je představit v českém kontextu subdisciplínu s názvem vizuální antropologie a přinést českému čtenáři alespoň část rozsáhlé diskuse o vztahu antropologie k vizuálním reprezentacím, především o vztahu antropologie a filmu.
film a divadlo

Vizuální antropologie

134 Kč
Balet nás baví - 11%
První kniha o baletu pro děti i rodiče.
film a divadlo

Balet nás baví

539 Kč
479 Kč
Fau efekt - 11%
První ucelenější studie o jednom z největších divadelních reformátorů 20. století Bertoltu Brechtovi a o tom, jak se jeho divadlo a myšlenky podepisovaly na našem divadle a myšlení
film a divadlo

Fau efekt

261 Kč
232 Kč
Texty a koláže z šedesátých let - 11%
Nejznámější písňové texty Jiřího Suchého ze zlaté éry Divadla Semafor doprovázejí naopak dosud málo známé tehdejší koláže grafika Vladimíra Suchánka.
film a divadlo

Texty a koláže z šedesátých let

435 Kč
386 Kč
Film a dějiny 2. - 11%
(4x)
Sborník příspěvků vytvořených k tématu 5. ročníku stejnojmenného filmového festivalu volně navazuje na první "průkopnický" svazek, který vyšel pod edičním vedením historika Petra Kopala v roce 2005 (nakl. Lidové noviny).
film a divadlo

Film a dějiny 2.

314 Kč
279 Kč
Muzikál expres - 11%
Přední český odborník na hudební divadlo a muzikály ve své knize popisuje příběh 37 nejslavnějších muzikálů světa a přibližuje osobnosti nejznámějších muzikáových tvůrců. Texty doplňuje množství fotografií.
film a divadlo

Muzikál expres

539 Kč
479 Kč
Budiž světlo žárové / Es werde glühend Licht
Autor na základě předchozí obšírné badatelské práce dokazuje, že brněnské divadlo je skutečně prvním na světě, které bylo vybaveno výhradně elektrickým osvětlovacím systémem.
film a divadlo

Budiž světlo žárové / Es werde glühend Licht

49 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 70 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>