Nejprodávanější tituly - září 2020
severská detektivka

Muž bez srdce - 11%
Siri nastoupí do nového zaměstnání na policii a stane se členkou týmu, který pracuje na sestavování psychologických profilů osob, podezřelých ze spáchání těžkých zločinů.
severská detektivka

Muž bez srdce

179 Kč
159 Kč
Muž, který hledal svůj stín - 11%
(7x)
Pátý díl série Milénium. David Lagercrantz splétá napínavý příběh o zneužívání moci, otázkách cti a stínech Lisbetina dětství, které ji stále pronásledují.
severská detektivka

Muž, který hledal svůj stín

332 Kč
295 Kč
Ruka - 11%

Půvabnou detektivní novelu napsal Henning Mankell jako bonus pro vášnivé čtenáře detektivek.

severská detektivka

Ruka

269 Kč
239 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 11%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
severská detektivka

Dívka, která si hrála s ohněm

314 Kč
279 Kč
Dnes v noci zemřeš - 11%
Čtvrtý díl ze série kriminálních románů Vraždy na Sandhamnu o kriminálním inspektorovi Thomasi Andreassonovi a právničce Noře LIndeové.
severská detektivka

Dnes v noci zemřeš

269 Kč
239 Kč
Obchodník z Omsku - 11%
V rezidenci švédské ambasády v Moskvě je jedné žhavé srpnové noci nalezen mrtvý syn velvyslance Oscar Rieder. Vedle něho leží v bezvědomí jeho milenka, ruská prostitutka Ludmila.
severská detektivka

Obchodník z Omsku

179 Kč
159 Kč
Zabijáci - 20%
(1x)
Druhý díl úspěšné detektivní řady dánského spisovatele Jussiho Adlera-Olsena o oddělení Q, zabývajícím se nevyřešenými či odloženými případy, vychází jako audiokniha Zabijáci v podání Igora Bareše.
severská detektivka
Ukázky

Zabijáci

279 Kč
223 Kč
Brambory na vloupačku - 6%
(4x)

Märtha, Lumen, Motyka, Stina a Anna-Greta se v domově důchodců Diamant ukrutně nudí. Jídlo je nevalné, zacházení špatné, mají málo pohybu a vedení šetří, kde může. To by se měli lépe i ve vězení! Dostanou geniální nápad – spáchají trestný čin !!

severská detektivka
Ukázky

Brambory na vloupačku

305 Kč
287 Kč
Usměvavý muž - 11%
(1x)
Na silnici se z husté mlhy vynoří židle. Na ní sedí loutka v životní velikosti. Postarší advokát prudce zabrzdí a vystoupí z auta. Je to to poslední, co v životě udělá.
severská detektivka

Usměvavý muž

296 Kč
263 Kč
Neklidný muž - 6%
(9x)
Poslední případ světoznámého komisaře Wallandera. Jednoho zimního dne v roce 2008 zmizí vysloužilý vysoce postavený námořní důstojník v lese poblíž Stockholmu.
severská detektivka
Ukázky

Neklidný muž

280 Kč
263 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 61 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>