Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2020
medicína

Novinky v kardiologii 2019 - 11%
Již tradiční publikace Novinky v kardiologii v letošním vydání přináší množství témat podaných tak, aby byla srozumitelná pro každodenní kardiologickou praxi.
medicína

Novinky v kardiologii 2019

585 Kč
520 Kč
Onkologie v klinické praxi - 11%
Monografie si klade za cíl informovat odbornou veřejnost o nejnovějších teoretických i klinických poznatcích v překotně se rozvíjejícím oboru klinické onkologie. V tomto vydání byla zásadním způsobem přepracována a rozšířena preklinická část knihy.
medicína

Onkologie v klinické praxi

801 Kč
712 Kč
Potřeby žen v porodní asistenci - 11%
Kniha se zabývá problematikou potřeb žen v porodní asistenci. Je zaměřena na specifika potřeb těhotných žen, rodiček a žen po porodu. Seznamuje čtenáře s nutnými vědomostmi a dovednostmi o potřebách v porodní asistenci.
medicína

Potřeby žen v porodní asistenci

269 Kč
239 Kč
Předoperační vyšetření dospělých - 11%
Přichází druhé, přepracované a rozšířené vydání praktické příručky (nevelké rozsahem, ale podstatné a hutné svým obsahem) shrnující na jednom místě všechny aspekty předoperačního vyšetření.
medicína

Předoperační vyšetření dospělých

225 Kč
200 Kč
Psoas trénink - 11%
Když vás začnou bolet hýžďové svaly, mravenčí vám stehno nebo cítíte tuhost v dolní části zad, příčinou často bývá zkrácený nebo napjatý bedrokyčelní sval. Co s tím můžete sami udělat?
medicína

Psoas trénink

243 Kč
216 Kč
Sestup k bohyni - 11%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
medicína
Ukázky

Sestup k bohyni

223 Kč
198 Kč
Skupinová kognitivně-behaviorální terapie - 11%
Skupinová kognitivně-behaviorální terapie může u mnoha psychických problémů plně nahradit individuální terapii, u některých pacientů je dokonce i vhodnější.
medicína

Skupinová kognitivně-behaviorální terapie

359 Kč
319 Kč
Sociální psychologie - 11%
Poznejte progresivní obor sociální psychologie v celé jeho šíři!
medicína

Sociální psychologie

1 619 Kč
1 439 Kč
To pravé jídlo při těhotenské cukrovce - 11%
Skutečně revoluční kniha v oblasti léčby těhotenské cukrovky, která v mnohém převrací léta zavedené dietetické postupy. Je určena jak odborné, tak i laické veřejnosti jako nejúplnější zdroj informací k tomuto tématu.
medicína

To pravé jídlo při těhotenské cukrovce

270 Kč
240 Kč
Základy evoluční teorie pro stomatology - 11%
Pochopení principů evoluční teorie má pro stomatologii fundamentální význam, ostatně jako pro všechny přírodní, a tedy i medicínské vědy.
medicína

Základy evoluční teorie pro stomatology

270 Kč
240 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 110 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>