Nejprodávanější tituly - září 2020
detektivky

Oprávněná vražda
Příběh inspirovaný skutečným případem brněnské mordparty.
detektivky

Oprávněná vražda

242 Kč
Pachuť smrti
(1x)
Adam Dalgliesh řeší jeden z nejkomplikovanějších případů své kariéry.
detektivky

Pachuť smrti

269 Kč
Bez duše
(1x)
Přes den pracuje Matěj Mlynář jako knihkupec. V noci je tu ale pro ty, kteří se ocitli v nesnázích a nemají se na koho jiného obrátit.
detektivky

Bez duše

224 Kč
Zaslepení
(1x)

Detektivka psaná detektivem. Další díl série s komisařem Williamem Wistingem. Sofie Lundová se s roční dcerkou nastěhuje do domu, který zdědila po svém nechvalně proslulém dědečkovi, o němž se proslýchá, že byl kápem místního podsvětí.

detektivky

Zaslepení

332 Kč
Kočka myši nenechá
(2x)
Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila.
detektivky

Kočka myši nenechá

314 Kč
Matkovražedkyně
Mrtvá matka a tři dcery, z nichž každá měla dobrý motiv i příležitost. Napjatý vztah matek a dcer se opakuje v mnoha rodinách a v každé generaci. Proč a jak zemřela teta Meluzína a která z dcer jí k tomu dopomohla?
detektivky

Matkovražedkyně

269 Kč
Na straně českého krále
Teď už bývalý rychtář Nového Města pražského Jakub Protiva se vrátil na svou rodnou tvrz Protivec u Prachatic, aby tu hospodařil místo zemřelého bratra.
detektivky

Na straně českého krále

341 Kč
Nakonec přijde smrt
Detektivním příběhem Nakonec přijde smrt z roku 1944 dokázala královna zločinu Agatha Christie překvapit, třebaže za sebou už měla téměř čtvrt století úspěšné tvůrčí činnosti – příběh o rafinovaném zločinu totiž zasadila do starověkého Egypta před čtyřmi tisíci lety.
detektivky

Nakonec přijde smrt

269 Kč
Nezvěstní
Hester Thursbyová se rozhodla už dále nepátrat po lidech. Před několika měsíci se totiž zapletla do případu plného násilí a tato traumatická zkušenost ji poznamenala natolik, že bojovala s pocitem viny i pochybnostmi o sobě samé. Ostrov Finisterre ležící u pobřeží státu Maine je odlehlý a nevlídně krásný – turisté ho sice rádi vyhledávají, ale obvykle na něm moc dlouho nezůstanou. Ovšem ne každého návštěvníka na ostrově vítají. V polorozpadlém viktoriánském domě se totiž zabydlela skupina podivných squatterů a narkomanů. A pak se ztratil malý chlapec. Ačkoli se nakonec zase živý a zdravý našel, začali být místní podezřívaví. A pak zmizelo další dítě. Hester přijíždí na ostrov poté, co dostala zvláštní zprávu, a zrovna ve chvíli, kdy se jeho obyvatelé vypořádávají s následky ničivé bouře. A vraždou, kterou objeví právě Hester. Hester si tento zločin spojí s nezvěstnými dětmi. A když začne rozplétat tajemství ve středu malého společenství, narazí na hluboko zakořeněnou zášť… Nezvěstní jsou po Chatě u jezera druhou knihou z mysteriózní série se svéráznou knihovnicí Hester Thursbyovou.
detektivky

Nezvěstní

359 Kč
Posedlé dítě
(1x)
Na hřbitově je nalezen brutálně zavražděný muž. Krátce nato se najde znetvořené tělo malého chlapce. Londýnská korespondentka Nora Sandová si začíná myslet, že obě vraždy souvisejí s rozvodem slavného páru – hvězdy dánské reality show a ruského oligarchy, kteří mezi sebou bojují o svěření syna do péče.
detektivky

Posedlé dítě

251 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 370 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 37 > >>