Nejprodávanější tituly - září 2020
detektivky

Posedlé dítě - 11%
(1x)
Na hřbitově je nalezen brutálně zavražděný muž. Krátce nato se najde znetvořené tělo malého chlapce. Londýnská korespondentka Nora Sandová si začíná myslet, že obě vraždy souvisejí s rozvodem slavného páru – hvězdy dánské reality show a ruského oligarchy, kteří mezi sebou bojují o svěření syna do péče.
detektivky

Posedlé dítě

251 Kč
223 Kč
Puls
(2x)
Na místní dostihové dráze je nalezen muž v bezvědomí a okamžitě je převezen do nemocnice, kde následně umírá.
detektivky

Puls

279 Kč
Smysluplná vražda - 11%
(1x)
Slečna Marplová se nechá uprosit svou dávnou spolužačkou a přítelkyní Ruth a odjede na podivné viktoriánské sídlo Stonygates, kde kromě sedmi členů rodiny Serrocoldových, potenciálních dědiců majetku, žijí dvě stovky mladých delikventů.
detektivky

Smysluplná vražda

314 Kč
279 Kč
Trujkunt - 11%
(14x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
detektivky
Ukázky

Trujkunt

313 Kč
278 Kč
X způsobů smrti - 11%
(1x)
Thriller švédského bestselleristy Stefana Ahnhema dohrává napínavou partii titulu Motiv X. Za každou vraždou se skrývá motiv. V jistých případech je to však bohužel pouhá iluze. Je noc a z přístavu u Helsingborgu vyplouvá nafukovací člun s jediným pa
detektivky

X způsobů smrti

359 Kč
319 Kč
Právo první noci
(6x)
Během cesty po Moravě se panoš Ota setká se svou vzdálenou sestřenicí Miladou ze Zástřizlí. Je zoufalá a prosí ho o pomoc.
detektivky
Ukázky

Právo první noci

199 Kč
Smrtící tajnosti - 11%
(3x)
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?
detektivky

Smrtící tajnosti

404 Kč
359 Kč
Pět mrtvých psů - 11%
(1x)

Další z případů komisařky Výrové .

detektivky

Pět mrtvých psů

269 Kč
239 Kč
Zpětný ráz - 11%
(2x)
Pátý díl kriminální série Akta Enzo.
detektivky

Zpětný ráz

296 Kč
263 Kč
Vlastní spravedlnost - 20%
Patrik Hedström a Erika Falcová na stopě sériového vraha!Po klidné zimě, naplněné především rutinní prací, musí detektiv Patrik Hedström řešit komplikovaný případ vraždy, která se zpočátku jevila jako nehoda.
detektivky
Ukázky

Vlastní spravedlnost

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 359 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 36 > >>