Nejprodávanější knihy - září 2020
povídky

Katedrála - 11%
(1x)
Třetím svazkem pětidílného českého vydání všech povídek legendárního amerického spisovatele je sbírka Katedrála, Carverova kniha nejuznávanější, a to nejen díky slavné titulní povídce.
povídky

Katedrála

269 Kč
239 Kč
Nepřestávej, miláčku - 11%
Souborem devíti povídek Markéty Mališové postupuje ústřední téma vztahů mezi mužem a ženou.
povídky

Nepřestávej, miláčku

162 Kč
144 Kč
Povídky a Nové povídky - 11%
K napsání povídek inspiroval Zdeňka Svěráka sám život. Zaslechnutá věta, odvyprávěná historka nebo útržek rozhovoru se staly jádrem příběhu, který autor rozvinul s typickou hravostí. V příbězích se jistě poznáte i vy.
povídky

Povídky a Nové povídky

449 Kč
399 Kč
A přeci něco zůstalo… - 11%
Autorka čtenářsky úspěšné knihy „A léta běží“ a posmrtně vydaných pamětí „Píšu dokud si pamatuju“ v úvodní části této knihy líčí své šťastné dětství u židovských tetiček na vesnici.
povídky

A přeci něco zůstalo…

144 Kč
128 Kč
Možná že odcházíme - 11%
(1x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

179 Kč
159 Kč
Nové povídky - 11%
(10x)
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
povídky

Nové povídky

224 Kč
199 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Obyčejné lásky
Berlín, Mnichov, Frankfurt, Hamburk, Praha, Lublaň, Jeruzalém, Tel Aviv, Paříž a New York - města na třech kontinentech jsou dějištěm krátkých, brilantních a nesentimentálních povídek na téma, jak se dnes milujeme.
povídky

Obyčejné lásky

176 Kč
Příkladné povídky - 11%
(1x)
Příkladné povídky, jejichž titul odkazuje k tradici středověkého exempla i k Příkladným novelám Miguela de Cervantese, představují českému čtenáři jednu z největších osobností portugalské literatury 20. století, Sophii de Mello Breyner Andresenovou.
povídky

Příkladné povídky

143 Kč
127 Kč
Stíny na ostrově - 11%
(1x)
Třetí česky vydaná sbírka povídek britské spisovatelky.
povídky

Stíny na ostrově

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 76 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>