Nejprodávanější knihy - září 2020
povídky

Přátelé Nadace - 6%

Jako mimořádný hold Asimovovu dílu přijalo sedmnáct významných spisovatelů výzvu ponořit se do jeho rozsáhlého díla a vytvořit nové vzrušující povídky nejslavnějšího science fiction vesmíru dvacátého století.

povídky
Ukázky

Přátelé Nadace

338 Kč
318 Kč
Srdce v Atlantidě - 11%
Pět kratších příběhů, které na sebe volně navazují, se odehrává během několika desítek let v druhé polovině minulého století. Hrdiny provázíme od dětství přes vysokoškolský život až po krutou zkušenost ve Vietnamu.
povídky

Srdce v Atlantidě

306 Kč
272 Kč
Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník - 11%
V krátkých prózách se protnou místo, čas, historická postava s postavou fiktivní. Toto protnutí snad spustí fantazii čtenáře směrem do historie i směrem do krajiny.
povídky

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník

206 Kč
183 Kč
Když vás pohltí plameny - 58%
(4x)
Vítejte ve světě Davida Sedarise, nejpopulárnějšího amerického humoristy současnosti!
povídky
Ukázky

Když vás pohltí plameny

238 Kč
99 Kč
Létající Santini - 11%
(1x)
Soubor povídek současného izraelského autora přináší příběhy z dnešního Izraele, často za nutné dávky sarkasmu, často pohledem dítěte a vždy s originální zápletkou i vyústěním.
povídky

Létající Santini

152 Kč
135 Kč
Na hraně - 18%

Povídky pojednávají o zlomových emocích lidských životů – o chvíli, kdy si dítě uvědomí, že jeho otec není superhrdina, o situacích, kdy známý svět přestane dávat smysl a začne se rozpadat.

povídky
Ukázky

Na hraně

158 Kč
129 Kč
Jak jsem sbíral pověsti a jiné pověsti - 11%
Kniha obsahuje 116 současných pověstí zapsaných v letech 2002-2012 a povídku, v níž autor - historik a etnolog Adam Votruba - popisuje humornou formou různá úskalí, na něž může narazit začínající folklorní sběratel.
povídky

Jak jsem sbíral pověsti a jiné pověsti

143 Kč
127 Kč
Koník Toník a jeho kamarádi
Celobarevná fotografická kniha plná humorných fotografií hříbat, které pořídil fotograf koní Dalibor Gregor, je určena všem dětem, které mají rády koně.
povídky

Koník Toník a jeho kamarádi

269 Kč
Na druhej strane - 11%
Majster mysterióznej poviedky sa vracia s novou zbierkou. Pavol Rankov rozdelil texty novej knihy do dvoch štýlovo odlišných, zdanlivo protichodných častí. V prvej archaickým jazykom vyrozprával dávne príbehy ďalekých krajín a mýtických čias.
povídky

Na druhej strane

269 Kč
239 Kč
Všechno, co se povznáší, se musí setkat - 6%
(1x)
Víra či nevíra a důsledky z toho plynoucí, rodinné rozbroje, rasové postoje, mezilidská nepochopení a nedorozumění, otázky vykoupení či poznání světa – to vše autorka opět podává v dokonalém absurdním tvaru.
povídky

Všechno, co se povznáší, se musí setkat

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>