Nejprodávanější e-knihy - září 2020
humor

Červený trpaslík 4. - Pozpátku - 20%
(3x)
Kniha uzavírající základní tetralogii korespondující s kultovním seriálem televize BBC. Dave Lister konečně našel cestu zpátky na planetu Zemi, avšak čas zde neběží tak docela správným směrem.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 4. - Pozpátku

98 Kč
78 Kč
Mládí v hajzlu V. - 20%
(1x)
Nick Twisp je opět s námi! Tentokrát v Evropě, ve společnosti Čechů a dalších podivných individuí. Jak si poradí čerstvě ženatý mladý muž ve Francii po boku své vysněné manželky Sheeni?
humor
Ukázky

Mládí v hajzlu V.

99 Kč
79 Kč
Mládí v hajzlu VI. - Mladík v Nevadě - 20%
(1x)
Šestý - a závěrečný - díl kultovní řady o Nicku Twispovi. Jeho vypravěčem je jeho patnáctiletý bratr Noel Wescott. Stejně jako Nick i Noel zjišťuje, že zamilovat se není jen tak…
humor
Ukázky

Mládí v hajzlu VI. - Mladík v Nevadě

99 Kč
79 Kč
Skútr ve městě - 20%
Koho nikdy nenapadlo, jaká by to byla pohoda projet městem na skútru a být v cíli včas, místo nervózního a nekonečného popojíždění v nekonečných kolonách aut. Pro ty, kteří to udělali a našli odvahu přesednout, je tato knížka určena především.
humor
Ukázky

Skútr ve městě

95 Kč
76 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
humor
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Putování mořského koně - 20%
(2x)
Novela jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, která líčí trampoty "muže v domácnosti", jenž je okolnostmi donucen starat se o svého malého synka.
humor
Ukázky

Putování mořského koně

99 Kč
79 Kč
Zimoděj - 20%
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
humor
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
95 Kč
Klobouk s oblohou - 20%
(3x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
humor
Ukázky

Klobouk s oblohou

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 78 položek
<< < 1 .. 6 7 8