Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
výchova a rodina

Výchova bez poražených - 6%
(2x)
Kniha amerického psychologa Thomase Gordona, nominovaného na Nobelovu cenu za mír, srozumitelně a názorně popisuje postupy, jak komunikovat s dětmi, jak posílit spolupráci v rodině a jak efektivně řešit problémy.
výchova a rodina

Výchova bez poražených

289 Kč
272 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
výchova a rodina

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
výchova a rodina

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
(Re)design rodiny pro 21. století - 11%
Účinná řešení pro nejčastější situace, které vás s dětmi čekají od miminek až po jejich samostatnost. Ověřeno rodinou, kterou prošlo 30 dětí v různých životních situacích a zdůvodněno současnými poznatky o fungování mozku.
výchova a rodina

(Re)design rodiny pro 21. století

359 Kč
319 Kč
Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.
výchova a rodina

Montessori batole

359 Kč
Lidský vztah a jeho role při řešení problémů - 11%
Zkušený autor, poradenský psycholog, nabízí rodičům, stejně jako pedagogům z mateřských a základních škol, inspiraci ve formě popsaných a vyřešených problémů bez účasti odborných pracovišť.
výchova a rodina

Lidský vztah a jeho role při řešení problémů

224 Kč
199 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

výchova a rodina
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
výchova a rodina

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
výchova a rodina
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
výchova a rodina

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 150 položek
1 2 3 .. 15 > >>