Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
příběhy

Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

příběhy
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

příběhy
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

příběhy
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Pytlík a flaška - 20%
Pytlík a Flaška se potkají na dětské oslavě. Padnou si do oka, ale krutý osud je náhle rozdělí. Následující dobrdružství Pytlíka i dlouhé putování Flašky mohou čtenáři sledovat prostřednictvím výjimečného formátu oboustranné knížky.
příběhy
Ukázky

Pytlík a flaška

189 Kč
151 Kč
Zlobilky - 20%

Také rádi zlobíte rodiče? Přečtěte si o tom, jak se zlobit nevyplácí!  Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala.

příběhy
Ukázky

Zlobilky

149 Kč
119 Kč
Kosprd a Telecí - Příběh ze školky - 20%
(3x)
Příběh ze školky v anglicko-českém vydání zachycuje každodenní momenty, které se mohly přihodit v kterékoliv mateřské školce, stejně jako vypovídá o dětské fantazii i nápadech předškoláků, nad nimiž se dospělí nestačí divit.
příběhy
Ukázky

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky

199 Kč
159 Kč
Dědečkovy povídačky - 20%
Dědeček Zdeněk neumí správně vyslovovat R a Ř. Když po něm vnoučata začnou chtít pohádky o Karkulce nebo velké řepě, raději si tedy vymyslí své vlastní povídačky, ve kterých R ani Ř používat nemusí.
příběhy
Ukázky

Dědečkovy povídačky

169 Kč
135 Kč
Policejní křeček - 20%
Pes ve službách zákona dnes nikoho nepřekvapí. Ale policejní křeček? A opravdu jeden takový existuje! Jmenuje se Bruno a žije v teráriu u druháka Jirky. Když se ukáže, že křeček mluví, Jirka zajásá, takového kamaráda nikdo nemá.
příběhy
Ukázky

Policejní křeček

149 Kč
119 Kč
Teta to zase plete - 20%

Jak se dají poplést pohádky? Přečtěte si třeba, jak čert a Káča tahali velikou řepu. Popletené pohádky? S tetou Bětou si jich užijete! Malí čtenáři kteří znají pohádky budou kulit oči, například jak princeznu Zlatovlásku musí Jiřík zachraňovat jako kdysi slepička svého kohoutka.

příběhy
Ukázky

Teta to zase plete

149 Kč
119 Kč
Můj kamarád dinosaurus - 20%
Co se stane, když se Matějovi vylíhne z vajíčka skutečný dinosaurus.
příběhy
Ukázky

Můj kamarád dinosaurus

229 Kč
183 Kč
Valentýnka a veterinární ordinace - 20%
Valentýnka je holčička s nevšedními nápady, na které vždycky už netrpělivě čekají nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka žije s rodiči, babičkou, tetou, strýcem a psem Hugem ve starém domě se zahradou. Má pokojíček v podkroví, kde ráda hraje na klávesy a skládá písničky.
příběhy
Ukázky

Valentýnka a veterinární ordinace

179 Kč
143 Kč
Vlk a já - 20%
Jonáš najde v lese štěně chycené do medvědí pasti. Protože mu rodiče psa zakázali, Jonáš schová štěňátko u sebe v pokoji.
příběhy
Ukázky

Vlk a já

212 Kč
170 Kč
Kouzelná třída v zoo - 20%
Vítejte již v pátém příběhu úspěšné série!
příběhy
Ukázky

Kouzelná třída v zoo

186 Kč
149 Kč
Myší knížka - 20%
(2x)
Petr Chudožilov, povídkář, fejetonista, esejista a autor pohádek, jehož dílo bylo oceněno Čestnou listinou IBBY a prestižní Evropskou cenou za nejlepší německou pohádku, se vrací i k těm nejmladším českým čtenářům s nesentimentálně poetickou knížkou, která vychází v překladu samotného autora po dvaceti letech od prvního vydání v německém jazyce.
příběhy
Ukázky

Myší knížka

209 Kč
167 Kč
Čteme s obrázky - Nejznámější přísloví - 20%
(1x)
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedeností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
příběhy
Ukázky

Čteme s obrázky - Nejznámější přísloví

159 Kč
127 Kč
Kouzelný králíček - Prázdninový sen - 20%

Druhý příběh s králíčkem Šípem ze série o kouzelných zvířátkách, která umí vykouzlit dětem úsměv na rtech. Becky se na prázdniny moc těšila. Jenže na farmě strýčka a tetičky, ve společnosti bratrance Leona, který pořád hraje počítačové hry, to není ono.

příběhy
Ukázky

Kouzelný králíček - Prázdninový sen

149 Kč
119 Kč
Mazlivý pejsek - 20%
Máte rádi zvířátka a dobrodružství?
příběhy
Ukázky

Mazlivý pejsek

169 Kč
135 Kč
Bubáček - 20%
Lukáš má rád pohádky o strašidlech. Ale všechny už mu maminka před spaním vyprávěla. Co teď? Musí vymyslet nějakou novou – o Bubáčkovi. Tatínek ho Lukášovi pak pěkně nakreslil. Když se však Lukáš druhý den ráno probudí, Bubáček je pryč! Večer, když smutný Lukáš už leží v posteli, se v pokojíčku něco šustne… Kdopak to asi je?
příběhy
Ukázky

Bubáček

149 Kč
119 Kč
Co se děje v Podpostelí - 20%

Nakoukněte pod postýlku! Dějí se tam kouzelné věci, které si nesmíte nechat ujít. Už vás někdy napadlo, co se děje pod vaší postelí, když zhasnete lampičku a pokoj se zahalí do tmy? Skrývá se tam strašidlo nebo tam jen tichounce leží zapomenuté hračky?

příběhy
Ukázky

Co se děje v Podpostelí

189 Kč
151 Kč
Červené klubíčko - 20%
Dvojčata Miu a Maxe zavede noční dobrodružství do strašidelného lesa. Jindy by se sem neodvážili, ale kdo by odolal vábení oživlého červeného klubíčka? Jeho nit povede děti knížkou od jedné podivuhodné lesní příšery ke druhé.
příběhy
Ukázky

Červené klubíčko

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 50 položek
1 2 3 > >>