Nejprodávanější Kniha v roce 2020
komiksy

Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
komiksy
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Komiksová učebnice komiksu - 11%
(2x)
Punk a disciplína. V tvorbě žádného jiného českého autora či autorky komiksů se tak přirozeně neprolínají tyto dva póly jako u Toy_Box.
komiksy
Ukázky

Komiksová učebnice komiksu

404 Kč
359 Kč
Josephine Bakerová - 53%
Fascinovala Picassa, Cocteaua, Le Corbusiera i Simenona. Ve třicátých letech se z ní stala první černošská hvězda světového věhlasu.
komiksy
Ukázky

Josephine Bakerová

398 Kč
188 Kč
Kiki z Montparnassu - 11%
(3x)
Francouzský komiks o múze celé meziválečné generace pařížské avantgardy. Kiki se na bohémském Montparnassu dvacátých let podařilo vymanit z bídy a stát se jednou z nejcharismatičtějších postav meziválečné avantgardy.
komiksy

Kiki z Montparnassu

358 Kč
318 Kč
Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
komiksy
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Papež ukrutný - Limitovaná edice - 11%
Je srpen roku 1503 a umírá papež Alexandr VI., vlastním jménem Rodrigo Borgia. To je ta pravá chvíle pro zapřisáhlé nepřátele Borgiů, rod della Rovere, aby se intrikami a sliby, jež nehodlají dodržet, pokusili papežský stolec obsadit sami.
komiksy

Papež ukrutný - Limitovaná edice

718 Kč
638 Kč
Lady Mechanika 4 - limitovaná edice - 11%
(2x)
Lady Mechanika se vrací již počtvrté, protože její popularita stoupá nejen v jejím steampunkovém světě, ale též mezi jejími českými fanoušky. Jenže nezmění se teď úplně všechno..
komiksy
Ukázky

Lady Mechanika 4 - limitovaná edice

628 Kč
558 Kč
Milada Horáková - 11%
(3x)
Stostránková komiksová kniha spisovatele Zdeňka Ležáka a výtvarnice Štěpánky Jislové čtenáře seznámí se životem Milady Horákové.
komiksy

Milada Horáková

448 Kč
398 Kč
Zámek - 11%
(4x)
Absurdně groteskní Kafkův román patřící mezi jeho vrcholná díla.
komiksy

Zámek

359 Kč
319 Kč
Maus - 6%
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
komiksy

Maus

424 Kč
399 Kč
Svět Edeny-  limitovaná edice - 11%
Moebius (vlastním jménem Jean Giraud) byl jednou z nejjasnějších hvězd francouzského komiksu, jestli ne tou nejjasnější vůbec. Mnoho děl vytvořil ve spolupráci s jinými významnými osobnostmi, méně jich je zcela autorskými díly.
komiksy

Svět Edeny- limitovaná edice

898 Kč
798 Kč
Vzduch je naše moře - 24%
(2x)
Publikace si dává za cíl zmapovat komiksovou formou osudy lidí, kteří se zasloužili o rozvoj našeho letectví. Osudy jednotlivých aktérů jsou vždy doplněny historickým úvodem do děje.
komiksy
Ukázky

Vzduch je naše moře

638 Kč
488 Kč
Cizinec - 11%

Základní literární dílo existencialismu v komiksu. Komiksové zpracování jednoho z nejvýznamnějších románů dvacátého století vypráví příběh tichého úředníka Mersaulta, který v Alžíru krátce po pohřbu své matky nešťastnou náhodou zabije Araba.

komiksy
Ukázky

Cizinec

314 Kč
279 Kč
Zatím dobrý - 13%
(1x)
Je to největší příběh studené války. Pětice mladíků s pistolemi se postavila po zuby ozbrojené dvacetitisícové armádě východoněmecké Volkspolizei a prostřílela se do svobodného Západního Berlína. Příběh bratří Mašínů a jejich rodiny vyprávěl spisovat
komiksy
Ukázky

Zatím dobrý

398 Kč
348 Kč
Na odstřel - 6%
Komiksová detektivka z divadelního prostředí, kde není nouze o podezřelé. Hlavní hrdinka, divadelní kritička Dita Oulibská, má tak trochu styl slečny Marplové.
komiksy
Ukázky

Na odstřel

169 Kč
159 Kč
Odvaha je volba - 50%
Kateřina Čupová a Marek Steininger získali za příběh Druhý břeh cenu Muriel 2020 - nejlepší krátký komiks.

7+1 komiksových příběhů inspirovaných skautskou historií a nakreslených sedmi ilustrátory.
komiksy
Ukázky

Odvaha je volba

398 Kč
198 Kč
Rodinný ústav - 6%
(1x)
Tento komiks, resp. grafický román, je komplexním literárním dílem, které zaujme jak svými ilustracemi, tak doprovodným textem.
komiksy

Rodinný ústav

305 Kč
287 Kč
Conan z Cimmerie - Svazek II. - 11%
Barbar Conan je zpět! Po velkém úspěchu prvních tří komiksových adaptací slavných povídek R. E. Howarda z francouzské provenience vychází druhý svazek Conana z Cimmerie.
komiksy
Ukázky

Conan z Cimmerie - Svazek II.

538 Kč
478 Kč
Sex a lži - 11%
(1x)
Předlohou pro tento grafický román byla kniha reportážních pojednání Sex a lži – Intimní život v Maroku. Přinesla řadu portrétů především žen, které se autorce svěřily se svými intimními příběhy.
komiksy

Sex a lži

268 Kč
238 Kč
Truchlivý amoret pražský - 11%
Xavier Truchlivý Sněžný je dosti rozporuplný hrdina: barokní andělíček, který ovšem přišel na svět v renesanci; bytost s tváří dítěte a hořkou moudrostí starce; něžný milovník i zuřivý bojovník, a především: oddaný ochránce Prahy.
komiksy
Ukázky

Truchlivý amoret pražský

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 1000 položek
1 2 3 .. 50 > >>