Nejprodávanější tituly v roce 2020
předškoláci

Archistorie - 11%
(2x)
Víš, které známé architektonické památky byly postaveny z cihel a které z kamene? Jaké výhody má železobeton a proč se dnes používá tak často ve stavebnictví sklo? Už jsi někdy slyšel pojmy jako centrální stavba nebo bazilika?
předškoláci
Ukázky

Archistorie

359 Kč
319 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 11%
(1x)
Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat.
předškoláci
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

269 Kč
239 Kč
Pan Sova - 11%
(1x)
Pan Sova bydlí v malém útulném domečku. Žít sám není snadné, někdy má pan Sova i strach, jindy se mu stýská po kamarádovi, se vším si musí poradit sám. O neuvěřitelné zážitky však nemá nouzi.
předškoláci

Pan Sova

179 Kč
159 Kč
Gerda - 11%
(1x)
Laskavé vyprávění o podmořském světě s působivými ilustracemi.
předškoláci
Ukázky

Gerda

269 Kč
239 Kč
Jedeme, jedeme - 11%
(2x)
Seznamte své děti se vším, co se týká cestování, ať už jde o auta a jízdu po silnici, cestu tramvají, vlakem, lodí či autobusem. Vyprávějte si s dětmi a najděte, co je ukryto v obrázcích. Humorné leporelo pro nejmenší čtenáře.
předškoláci

Jedeme, jedeme

89 Kč
79 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
předškoláci

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Kouzelná třída - 14%
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.
předškoláci

Kouzelná třída

204 Kč
175 Kč
Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky - 11%
Tato kniha je plná cvičení, která vaše dítě naučí pracovat podle předloh a psát číslice. Najdete v ní také omalovánky a úkoly, na nichž si vaše dítě rozcvičí ruku pro psaní.
předškoláci

Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Rok v lese - 11%
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě?
předškoláci

Rok v lese

332 Kč
295 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
předškoláci

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
předškoláci
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
předškoláci

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Co se děje v hmyzích obydlích? - 11%
Pojď se podívat do tajuplného světa hmyzích příbytků a dalších obydlí bezobratlých tvorů. Věděl si, že pavouci dokážou žít i pod vodou? Víš, jak se jmenuje domov, kde bydlí včely? A že roháči bojují o ten nejlepší příbytek pro svoje rodiny?
předškoláci

Co se děje v hmyzích obydlích?

197 Kč
175 Kč
Můj pracovní sešit - Snadná bludiště - 11%
Začalo již vaše dítě používat tužku? Použijte sešit a pomozte dítěti jeho schopnosti rozvíjet. Přitom se bude bavit řešením snadných bludišť a získá sebevědomí.
předškoláci

Můj pracovní sešit - Snadná bludiště

161 Kč
143 Kč
Papuchalk Petr - 11%
(2x)
Co se stane, když Petrův nejlepší kamarád Pavel najednou zmizí? Jestlipak se zase setkají? Petr ho s pomocí kamarádské velryby hledá všude, ale ne a ne ho najít. Málem to vzdá, ale nakonec se na obzoru objeví ptačí silueta. Kdo to asi bude?
předškoláci

Papuchalk Petr

179 Kč
159 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
předškoláci
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou potkat na zahradě - pejska, kočičku, želvu, rybičku v jezírku, morče, králíčka, uprchlého papouška.
předškoláci

Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Co se děje, když se děje počasí - 11%
Už vás někdy napadlo, jaký tvar má dešťová kapka?
předškoláci

Co se děje, když se děje počasí

224 Kč
199 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
předškoláci
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
předškoláci
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 492 položek
1 2 3 .. 25 > >>