Nejprodávanější Kniha v roce 2020
historické romány

Železná koruna - 11%
(1x)
Již po několik desetiletí, od nešťastné bitvy bělohorské, panuje krutě v Čechách cizí šlechta na konfiskacemi snadno nabytých statcích. Píše se rok 1680, který doprovází mocné nebeské znamení – Kirchova kometa.
historické romány

Železná koruna

326 Kč
290 Kč
Eleonora Akvitánská - Rozpadlý svazek - 11%
Manželství Jindřicha a Eleonory se ocitá definitivně v troskách. Jejich dospívající synové se začínají bouřit proti otci, žádají podíl na moci a Eleonora stojí na jejich straně. Jindřich ale vítězí a Eleonora se ocitá v internaci jako jeho zajatkyně.
historické romány

Eleonora Akvitánská - Rozpadlý svazek

314 Kč
279 Kč
Mefistův rukopis
Renomovaný autor historických románů ve své nové knize, zasazené do skutečných historických reálií, rozehrává strhující příběh o pátrání po tajemné knize, inspirovaný osudem proslulého rukopisu, který dodnes nebyl rozluštěn.
historické romány

Mefistův rukopis

89 Kč
Mysterium Michelangelo - 11%
(1x)
Historický životní příběh renezančního Mistra plný díla, intrik i pikantností. Poutavé čtení nejen pro poučení, ale i pro zábavu s bohatě ilustrovanou fotogalerií.
historické romány

Mysterium Michelangelo

179 Kč
159 Kč
Věčník - 11%

Román Věčník jednoho z nejvýznamnějších a nejuznávanějších bosenskohercegovských literátů druhé poloviny 20. století tvoří paměti písaře, který se narodil ve starém Egyptě, ale nikdy nezestárl ani nezemřel.

historické romány

Věčník

288 Kč
256 Kč
Vídeňské nokturno - 11%
Román Vídeňské nokturno, literární debut americké operní pěvkyně Vivien Shotwellové, je na historické detaily bohatý a skvěle vyprávěný příběh o mimořádném boji ženy snažící se získat lásku a slávu v operním světě osmnáctého století.
historické romány

Vídeňské nokturno

297 Kč
264 Kč
Alchymista - 11%
(1x)
Strhující děj románu nás provází dobrodružným životem mladého chemika Pabla Simona, člena hermetické lóže, který se uprostřed řádění inkvizice snaží zachránit tisíciletou moudrost a uplatňovat v životě poselství lásky svého Učitele.
historické romány

Alchymista

212 Kč
188 Kč
Jiné životy Hynka Harra - 11%
(1x)

Román kombinuje realitu 19. století se skutečně navrženými parapsychologickými teoriemi.

historické romány

Jiné životy Hynka Harra

269 Kč
239 Kč
Královna na útěku - 11%
Smrt Václava II. a jeho syna Václava III. vynese Jindřicha Korutanského a Annu, nejstarší dceru krále Václava II., na český trůn. Anna zoufale sleduje, jak neschopný Jindřich uvádí království do chaosu.
historické romány
Ukázky

Královna na útěku

224 Kč
199 Kč
Válečná nevěsta - 11%
Nevšední milostný příběh s osudnou volbou mezi dvěma bratry, které rozdělila válka.
historické romány

Válečná nevěsta

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 274 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 > >>