Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
osobní rozvoj

Jak na sítě - 11%
(1x)
Zaujmi – naslouchej – vyprávěj – vyhodnocuj. To jsou čtyři principy, které musí ovládnout každý, kdo chce být na sociálních sítích úspěšný. Ať už hodlá vybudovat loajální komunitu, prosadit značku nebo zvýšit prodeje.
osobní rozvoj

Jak na sítě

395 Kč
351 Kč
Atomové návyky - 11%
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.
osobní rozvoj

Atomové návyky

359 Kč
319 Kč
Kreativní zápisník - 11%
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
osobní rozvoj
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
260 Kč
Jedineční lidé - 11%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
osobní rozvoj

Jedineční lidé

268 Kč
238 Kč
Karamelová džungle - 11%
(3x)
Štěstí je volba. Od autorky bestselleru Šlehačková oblaka a blogu TerezaInOslo.
osobní rozvoj
Ukázky

Karamelová džungle

314 Kč
279 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Respektovat a být respektován - 11%
(1x)
Jedná se o titul, který netřeba představovat. Od svého prvního vydání v r. 2005 se jí prodalo bezmála sto tisíc výtisků a stala se doslovným manuálem tisíců českých a slovenských rodičů.
osobní rozvoj

Respektovat a být respektován

435 Kč
386 Kč
Restart kreativity - 11%
Jak být nápaditější? Odpověď je sice jednoduchá, ale skrývá se za ní poměrně mnoho dřiny – základem je totiž poznání vlastní kreativity. Ale jak toho docílit?
osobní rozvoj

Restart kreativity

323 Kč
287 Kč
Zbavte se zvyku být sami sebou - 11%
(1x)
Dr. Dispenza činí starověké chápání srozumitelnějším a vyplňuje mezeru mezi vědou a duchovnem. Díky jeho seminářům a přednáškám používají principy „změny zevnitř“ tisíce lidí v mnoha zemích.
osobní rozvoj

Zbavte se zvyku být sami sebou

323 Kč
287 Kč
Nová vize psychologie - 11%
Tato kniha pojednává o utváření duše. Pokouším se v ní vytvořit psychologii duše, napsat esej obsahující novou vizi psychologie z hlediska duše.
osobní rozvoj

Nová vize psychologie

340 Kč
302 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 885 položek
<< < 1 2 3 4 .. 89 > >>