Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený.
Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili jsme se oceňovat to nejlepší a vše, co se vyznačuje vyšší hodnotou. Přesně taková je nová kuchařka se 106 recepty Vánoční kouzlení.
Tato kuchařka zve všechny milovníky pečení a mlsání na lákavou okružní cestu za evropskými moučníky. Autorem je sympatický kuchař Tobias Müller, který je mezi bloggery, kteří se věnují pečení sladkostí, opravdovým pojmem.
Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak!
Další vymazlené dílo kváskové profesionálky Jany Berkové vás bude svými fotografiemi stále lákat k pečení. Vybírat můžete z 88 vyzkoušených receptů ve variantě s cukrem nebo s tekutým sladidlem.
Kniha obsahuje na 260 receptů všemožných druhů tradičních i netradičních, jejichž nezanedbatelnou, ne-li hlavní předností je rychlá příprava a výrazná domácí chuť a vůně.
Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami.
Tahle kuchařka je splněným snem všech, kteří zbožňují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recepty na tradiční koláče, omračující dorty, hity cukráren i slavné dezerty z celého světa, které se od roku 2004 objevily na stránkách časopisu Apetit.
Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd.
Procestovali jsme USA křížem krážem
Babiččiny nedělní sladkosti na celý rok jsou doplňkem úspěšné řady Tajných receptů naší babičky. Moučníky jsou oblíbenými pochoutkami patřící k nedělnímu menu nebo k odpolední svačině.
Nevíte, jak si poradit s kynutým těstem? Jak se má správně šlehat šlehačka? Jak dlouho šlehat piškotové těsto? Zalistujte a dozvíte se to! Vedle dobrých rad v této kuchařce najdete recepty na moučníky všech možných druhů - nepečené, křehké, a linecké, smažené...
Knedlíky, jak je neznáte!
Seznamte se s kuchařkou, která Vám představí knedlíky, obvykou přílohu našich maminek, zcela netradičně a připravené podle zásady dnešní moderní kuchyně.
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.